Sommarjobb som kundtjänstmedarbetare hos anticimex

Sommarjobb som kundtjänstmedarbetare hos anticimex

Vi har hjälpt Anticimex med personal i snart två år och alla våra konsulter har trivts otroligt bra med att arbeta i deras kundservice. De känner sig sedda och uppskattade och känner att de har utvecklats och fått med sig många nya lärdomar. Om du gillar att arbeta med problemlösning och i ett högt tempo med härliga kollegor så kan detta vara sommarjobbet för just dig. Start för uppdraget är den 25 juni och du kommer att arbeta till mitten av augusti.

Information om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till mitten av augusti.

Arbetsuppgifter

Academic Work söker för Anticimex räkning en student för sommarjobb som kundtjänstmedarbetare till Anticimex kontor i Kalmar. Som kundtjänstmedarbetare kommer du fungera som Anticimex ansikte utåt mot både befintliga och potentiellt nya kunder med telefon som främsta verktyg. Du kommer få utlopp för dina administrativa färdigheter och ge bästa tänkbara service som överträffar kundens förväntningar. Arbetstiderna kommer vara måndag till fredag, klockan 9.00 13.00. Detta arbete passar perfekt för dig som gillar lite sovmorgon och som vill hänga på stranden hela eftermiddagarna eller dig som behöver spendera eftermiddagarna med att skriva exjobb eller plugga till höstens tentor.

I rollen kommer du till exempel att:
 • ta emot inkommande samtal
 • skapa och registrera arbetsordrar
 • koordinera och planera bokningar med servicetekniker.
Vi söker dig som
 • är student på minst 50 %
 • tidigare har arbetat inom kundtjänst, sälj eller liknande
 • har erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll
 • har en god kommunikativ förmåga samt goda kunskaper i svenska och engelska, detta då du kommer att hantera kundkontakter på båda språken.
Som person är du ansvarstagande och tycker att god service är otroligt viktig. Du gillar att arbeta i högt tempo och löser de problem du ställs inför. Du är mån om att skapa goda relationer med kunder och gör det lilla extra för att de ska vara nöjda. Vidare är du en glad och positiv person som sprider energi runtomkring dig. Det är även viktigt att du kan vara tydlig och bestämd när det gäller och har förmågan att anpassa din kommunikation till den du pratar med. För att trivas i rollen bör du trivas i kontorsmiljö och att ha telefon och dator som arbetsredskap. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Övrig information
 • Start: 25 juni.
 • Omfattning: 25 juni till mitten av augusti. Måndag till fredag 9.00-13.00.
 • Placering: Kalmar
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork