Royal Design söker Systemutvecklare i Kalmar

Royal Design söker Systemutvecklare i Kalmar

Har du erfarenhet av utveckling och underhåll av Microsofts Dynamics NAV? Har du teknisk utbildning och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö? Nu har du chansen att få jobba på ett av Skandinaviens största e-handelsbolag för design, möbler och heminredning där entreprenörsanda, ständigt nytänkande och kärleken till design står i fokus. Just nu söker Royal Design en It-tekniker med stort driv och engagemang. Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en systemutvecklare med inriktning Dynamics NAV till Royal Designs IT-avdelning i Kalmar. Royal Design är i en expansiv fas och bygger just nu upp deras omnikanalplattform för över tio internationella marknader och 14 fysiska butiker. Du kommer vara en nyckelperson i att driva arbetet framåt för att optimera kundupplevelsen i en organisation med över 200 anställda.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Royal Design. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som specialist inom Dynamics-NAV kommer du tillsammans med kollegorna på IT-avdelningen ha ansvar för att vidareutveckla och underhålla Royal Designs ERP-system samt kringliggande TA-system. Du kommer vara en nyckelroll i teamet som bygger organisationens nya omnikanalplattform.

Du kommer till exempel att:
 • Göra analyser och förstudier
 • Arbeta med design och konfigurering
 • Utveckla Microsoft Dynamics NAV (inklusive tilläggslösningar)
 • Arbeta med förvaltning och installationer
 • Prestandaoptimering
Tjänsten passar dig som har ett starkt engagemang i ditt arbete och ett eget driv. Du är en verklig lagspelare som tycker om att jobba i högt tempo och gillar att dela med dig av din kunskap till andra.

Vi söker dig som
 • Har en teknisk eftergymnasial utbildning, exempelvis inom systemvetenskap, datavetenskap eller som högskole-/civilingenjör
 • Har erfarenhet av utveckling och optimering inom Microsoft Dynamics NAV
 • Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
Det är meriterande om du
 • Har kunskap och erfarenhet av Azure och främst Azure SQL (PaaS)
 • Kunskap av TA-system, gärna Logtrade eller Tasklet
 • Tidigare erfarenhet av att jobba med e-handel
Som person trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö och kan agera effektivt när förutsättningar förändras och anpassar dig till nya omständigheter. Du kommer att arbeta teambaserat och det är därför viktigt att du är bra på att samarbeta och identifierar och utvecklar relationer i grupp samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare tar du självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång och kommer med förslag till lösningar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kalmar
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Royal Designs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Royal Design är ett av Skandinaviens största e-handelsbolag för design, möbler och heminredning. Bolaget grundades av Hans Bengtsson och Andreas Ekberg, två smålänningar med bakgrund inom ekonomi, IT, entreprenörskap och marknadsföring och som var tidiga med att upptäcka internets enorma möjligheter och potential. Royal Design var en småländsk idé som idag har växt över hela landet och vidare ut i världen. Royal Design handlar om design till rätt pris om att erbjuda världens bästa design till världens bästa priser. Royal Design Group AB är ett tillväxtbolag och har idag ca 200 anställda och omsätter ca 750 MSEK.