Markavtalsspecialist som gillar förhandling sökes!

Markavtalsspecialist som gillar förhandling sökes!

Om du tycker om att träffa nya människor, förhandla och komma i mål inom angivna ramar rekommenderas du att fortsätta läsa. IP-only söker nu deras nästa stjärna i arbetet med att bygga ut fibernät i regionen.

Information om uppdraget

Som Markavtalsspecialist arbetar du tätt med det regionala teamet för att bygga ut fibernät. Du hanterar situationer där en markägare är ovillig till att teckna markavtal för anläggning av kanalisation alternativt en större markägare som har mycket mark. Du har lätt för att ta olika typer av männsikor och drivs av att ingen dag är den andra lik.

Arbetsuppgifter
  • Föra dialog med markägare om markavtal, skördeskador, samt stödja externa markavtals beredare (MAB) i komplicerade markavtalsfrågor.
  • Hantera ledningsrättsrätt ansökningar tillsammans med markavtalsförvaltare (MAF)
Markavtalsspecialisten förhandlar fram avtal med större markägare och de som är ovilliga. Arbetet är till stor del ute i verkligheten och resor är en naturlig del av uppdraget.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet från lantbruk och/eller markägande/skogsägande/förvaltning
  • Är övertygande och med erfarenhet av att kunna föra en dialog såväl med mindre som stora lantbrukare på Öland och i östra Götalandsregionen.
Vi ser att du kanske har erfarenhet av sälj och vill ta ditt nästa steg i karriären?

Vi ser också det meriterande om du är lantmästare, har en agronomutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid till och med 2020-06-30, är båda parter nöjda finns möjlighet till förlängning.
  • Placering: Kalmar
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IP-Onlys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IP-Onlys vision är att vara Nordens ledande leverantör av kommunikationsinfrastruktur som driver på och möjliggör det uppkopplade samhället. Läs mer på IP-Only här: https://www.ip-only.se