Projektledare sökes till IP-only!

Projektledare sökes till IP-only!

Om du trivs i en projektledande roll med stort driv framåt där samarbete och relationer på olika nivåer är avgörande för resultatat så kan detta vara ditt nästa steg!

Arbetsuppgifter

Academic Work söker nu en Projektledare till IP-only som kommer att ha stort ansvar att som projektledare leda insamling av markavtal och tillstånd för utbyggnad av fibernät i Kalmar. Du kommer att planera, styra och leda markavtalsverksamheten i regionen och följa upp leverantörers leverans mot KPI.
Som Markavtalsledare så kommer du att ha en plats i regionens ledningsgrupp där du tar fram prognoser och eskalerar ärenden där vi har svårigheter med avtalstecknande.

Du kommer att leda 3-5 personer i regionen, samt hantera dialogen med externa bolag som vi nyttjar för att i fält samla in markavtal. Du samarbetar och samordnar framdrift tillsammans med projektörer och regionala byggledare. I rollen ingår att ha ett driv framåt, tycka om att samarbeta och hantera många relationer på olika nivå. En Markavtalsledare ska gilla när det händer mycket och att vara ute i projekten.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som
  • Du har förståelse för värdekedjan för fiberutbyggnad, dvs, från projektering, markavtal , tillstånd till byggnation och förvaltning.
  • Är van att arbete med IT stödsystem, samt god administrativ förmåga.
  • Har förmågan att samverka internt i grupp och med andra och chefer.
  • Kan uppvisa examen från relevant akademisk utbildning.
Vi ser det meriterande om du har kunskap och förståelse för myndighetsrelationer och avtal- och fastighetshantering.

Som person är du ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
  • Start: 2020-01-13
  • Omfattning: Heltid till och med 2020-06-30
  • Placering: Kalmar
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IP-Onlys vision är att vara Nordens ledande leverantör av kommunikationsinfrastruktur som driver på och möjliggör det uppkopplade samhället. Läs mer på IP-Only här: https://www.ip-only.se