Jobba som försäkringsrådgivare på Webhelp i Kalmar!

Jobba som försäkringsrådgivare på Webhelp i Kalmar!

Är du en stjärna på service och drivs av att ge det bästa kundbemötandet? Har du ett intresse eller vill lära dig mer om försäkringsbranschen? Perfekt! Just nu söker vi flera medarbetare till Webhelp i Kalmar för att arbeta på uppdrag för Chubb, en spännande uppdragsgivare inom försäkringsbranschen. Vänta inte med din ansökan då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker tillsammans med Webhelp en försäkringsrådgivare till Chubbs försäkringsrådgivarteam. I rollen kommer du att hjälpa och vägleda kunder till rätt val av försäkring.

"Det bästa med att jobba hos Chubb är framförallt alla kollegor! Vi har högt i tak och väldigt roligt kombinerat med väldigt mycket eget ansvar och krav på bra resultat."
Så beskriver Simon, en av Webhelps försäkringsrådgivare, vad som gör att han trivs så bra i sin roll.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Webhelp. Tjänsten är en timanställning, där du förväntas kunna arbeta heltid.

Arbetsuppgifter

I rollen som försäkringsrådgivare förväntas du på ett professionellt sätt hjälpa kunder i frågor olika försäkringsfrågor där du även kommer att arbeta med merförsäljning genom främst inkommande samtal. Du kommer även att arbeta med nyförsäljning genom utgående samtal till redan befintliga kunder. Vissa administrativa uppgifter ingår även i rollen. Du kommer tillhöra ett team på i dagsläget 10 personer och ni sitter i fräscha lokaler i ett öppet kontorslandskap, tillsammans med andra kollegor inom Webhelp.

Din anställning påbörjas med en utbildning där du kontinuerligt kommer få coaching - allt för att du ska ha alla verktyg som krävs för att lyckas! Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter där du kommer att få en bra grund att stå på inför din kommande karriär. Du får lära känna många härliga arbetskollegor som bidrar till Webhelps positiva arbetsklimat!

Vi söker dig som
 • Är obehindrad i svenska samt behärskar engelska, i både tal och skrift, vilket du måste styrka genom att uppvisa godkänt gymnasiebetyg i engelska och svenska.
 • Har fyllt 18 år.
 • Tidigare erfarenhet är inget krav men vi ser mycket positivt på erfarenhet inom kundservice, telemarketing och/eller försäljning.
 • För att vara aktuell för tjänsten får du inte finnas med i belastningsregistret, ett utdrag ur detta kommer att beställas i samband med eventuell intervju.
Som person är du social och har lätt för att knyta nya kontakter. Du är resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål samtidigt som du är ödmjuk och gärna lär dig nya saker likväl som delar med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Du har självklart en stark känsla för god service där du även får nytta av din kommunikativa förmåga. Slutligen ser vi även att du är strukturerad och kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Tjänsten är en timanställning där du ska kunna arbeta heltid.
 • Arbetstiden är förlagd måndag - fredag, flexibla arbetspass mellan 8.30-20.
 • Placering: Kalmar.
 • Lön: enligt kollektivavtal samt förmånligt provisionssystem utifrån olika KPI:er.
 • Kontaktuppgifter: Frida Andersson, 013-470 96 09.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.seunder kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Webhelp är ett globalt företag specialiserade inom kundupplevelse, betalningshantering, försäljning samt marknadsföring över sociala och digitala kanaler. Ni hittar oss i 26 länder med 35.000 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger beläget i Paris, Frankrike och vi har de senaste 4 åren haft en tillväxt på över 250 %. Våra kontor i Sverige finns placerade i Stockholm, Göteborg, Kalmar och Östersund. Vi samarbetar med några av världens mest progressiva varumärken som Sky, Shop Direct, Bouygues, Direkt Energie, KPN, Vodafone, La Redoute, Michael Kors och Valentino.