Fälttekniker med intresse för IT till kortare projekt

Fälttekniker med intresse för IT till kortare projekt

Har du ett stort intresse för IT eller teknik och brinner för service? Då kan detta vara en tjänst för dig! Här får du chansen att bygga på erfarenheter på ditt CV samtidigt som du kan tjäna lite extra pengar vid sidan av dina studier.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en fälttekniker till ett projekt i Kalmar där de ansvarar för utrullning av nya datorer och kassasystem till butiker. Uppgifterna är av enklare karaktär, men för att du ska känna dig trygg i arbetet kommer du få en introduktion på Skype samt instruktionsmanualer. Du utgår hemifrån och kommer åka runt mellan butiker i Kalmar med omnejd.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult för vår kund. Uppdraget kommer att pågå under enstaka dagar i mars där arbetspassen är 3-5 timmar.

Arbetsuppgifter

Som fälttekniker kommer du arbeta med att installera datorer och kassasystem på kontorsplatser i olika butiker.

Du kommer till exempel att:
  • Installera teknisk utrustning
  • Vara kundens ansikte utåt mot butikscheferna
  • Ansvara för att gamla produkter plockas undan och hämtas upp
Tjänsten passar dig med ett genuint intresse för teknik och IT och trivs i en social miljö där du får användning för dina kunskaper i en serviceinriktad roll. Här får du möjligheter att visa framfötterna hos en stor aktör på marknaden och få erfarenhet för framtida karriär.

Vi söker dig som
  • Har en avslutad gymnasieexamen
  • Finns tillgänglig för arbete med start omgående och har möjlighet att arbete specifika dagar under mars månad
  • Har ett tekniskt intresse och grundkunskaper inom IT
  • Kommunicerar obehindrat på svenska, då instruktioner och manualer är på svenska
  • Har B-körkort och tillgång till egen bil
Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom service eller IT/teknik. Som person är du social, noggrann och flexibel, då det är viktigt att du bemöter kunderna på ett professionellt sätt och har förmågan att följa instruktioner.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Ca 6 st arbetspass under mars månad, där varje pass pågår 3-5 timmar

Lön: Timlön

Placering: Du utgår hemifrån och kommer utföra arbetet på orter inom en radie på två timmars resväg från Kalmar

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)