Applikationsspecialist till Telia Kalmar!

Applikationsspecialist till Telia Kalmar!

Är du en teknisk kunnig teamplayer, med ett brinnande intresse för IT, som vill få möjligheten att vidareutveckla din karriär hos ett av Sveriges största IT-företag? Vi letar efter en applikationsspecialist för Telias räkning som är redo att lära sig nytt och ta nästa steg i sin IT-karriär. Läs vidare och sök redan idag!

Information om uppdraget

Som systemtekniker på applikationssidan hos Telia Company arbetar du med drift och underhåll av runt 70 interna applikationer. Applikationerna rör bland annat företagets kundtjänst men också handläggning av abonnemang som säljs hos återförsäljare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Telia. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att komma i kontakt med applikationer som varierar i både storlek och i antal användare. Applikationerna driftas i både Windows och Linux-miljö och man jobbar med klassiska databaser som Oracle, PostgreSQL och MySQL.

Sammanfattningsvis kommer du att arbeta med:
 • Att tillsammans med dina kollegor ansvara för driften av interna applikationer.
 • Genomföra planerade men också mer akuta underhållsåtgärder till exempel vid en ny release.
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet och intresse av Linux. Kanske har du en egen server hemma eller ett annat hobbyprojekt inom IT?
 • Har ett gediget IT-intresse och vill lära dig och utvecklas inom området.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet av att arbeta med databaser: till exempel Oracle, PostgreSQL eller MySqL.
 • Högskoleexamen inom IT
Som person är du en nyfiken lagspelare som alltid vill lära mer. Vidare tror vi att du är stresstålig och klarar av att behålla fokus vid högt tempo. Du är självgående och bra på att driva ditt arbete framåt och se vad som behövs göras för att komma i mål.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kalmar
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Läs mer på www.academicwork.se.
Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telia Company, tidigare TeliaSonera och Telia, är ett av Sveriges största IT-företag. Läs mer om hur Telia Company presenterar sig som arbetsgivare här