Applikationsspecialist till Telia Company i Kalmar

Applikationsspecialist till Telia Company i Kalmar

Är du en tekniskt kunnig teamplayer som vill bli en del av Telias härliga gäng? Vill du ha en varierande och utvecklande arbetsplats där du får chansen att tillsammans med andra jobba med applikationer för abonnemang och kundtjänst? Då har du hittat helt rätt - det är just dig vi söker! Vi letar efter en applikationsspecialist för Telias räkning som är redo att lära sig nytt och ta nästa steg i sin IT-karriär. Läs vidare och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en applikationskonsult till Telia.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Telia. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som systemtekniker på applikationssidan hos Telia Company arbetar du med drift och underhåll av runt 70 applikationer. Applikationerna varierar i storlek och antalet användare och rör bland annat företagets kundtjänst men också handläggning av abonnemang som säljs hos återförsäljare. Då och då släpps nya releaser av applikationerna, vilket brukar innebär en högre arbetsbelastning. Applikationerna driftas i både Windows och Linux-miljö och man jobbar med klassiska databaser som Oracle, PostgreSQL och MySQL.

Sammanfattningsvis kommer du att arbeta med:
  • Att tillsammans med dina kollegor ansvara för driften av interna applikationer.
  • Genomföra planerade men också mer akuta underhållsåtgärder till exempel vid en ny release.
Vi söker dig som

Vi söker dig som har en eftergymnasial bakgrund inom IT då det skulle ge dig bra förutsättningar att lyckas i rollen som systemtekniker. Huvudsaken är att du har ett gediget intresse för IT och tillsammans med Telia Company vill utvecklas inom företaget.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med databaser: till exempel Oracle, PostgreSQL eller MySqL. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Linux-miljö. Kanske har du en Linux-dator hemma?

Som person är du en nyfiken lagspelare som alltid vill lära mer. Vidare tror vi att du är stresstålig och klarar av att behålla fokus vid högt tempo. Du är självgående och bra på att föra ditt arbete framåt se vad som behövs göras för att komma i mål.

Då rollen innebär stora kontaktytor, är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Övrig information
  • Start: Slutet av augusti
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Kalmar
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telia Company, tidigare TeliaSonera och Telia, är ett av Sveriges största IT-företag. Läs mer om hur Telia Company presenterar sig som arbetsgivare här