Administratör till Telia

Administratör till Telia

Är du en serviceinriktad stjärna och en fena på administration? Speglas din personlighet av en nyfikenhet och en vilja att lära mer och ständigt utvecklas? Har du dessutom ett intresse för teknik är du som klippt och skuren för denna tjänst! Häng med på resan att leverera en kundupplevelse i världsklass! Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag då start är i månadsskiftet!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en administratör/ orderläggare till Telia i Kalmar!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Telia. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till sista mars.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att vara med och utveckla hur Telia Company levererar sin växellösning till sina företagskunder som finns spridda över hela landet.

Detta är en roll med mycket eget ansvar där du till stor del styr över din dag. Det finns även goda förutsättningar för egen utveckling mot både teknik, sälj och projektledning.
I den här rollen kommer du i huvudsak få arbeta med nya leveranser och eftermarknadskonfigurationer av en företagsväxel. Andra arbetsuppgifter som förbättringsarbeten och konsultation internt och mot kunder förekommer också.
Du kommer även bli en viktig del i hur Telia ska arbeta framöver. De är nämligen inne i en transformationsresa av både teknik och arbetssätt för att bli effektivare. I det här arbetet är hela teamet involverat och alla får dela sina idéer och synpunkter.

Tjänsten passar dig som är van vid att använda datorn som ditt främsta arbetsverktyg. Här får du chansen att komma in i en administrativ roll och på Telia som bolag och skapa ett kontaktnät för framtiden!

Vi söker dig som
 • Har en gymnasieutbildning.
 • Har god datavana, är duktig på informationssökning och har en analytisk förmåga.
 • Har ett intresse för teknik och en vilja att lära dig mer inom området.
 • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då arbetet kräver detta.
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom service eller administration.
Som person är du noggrann, strukturerad och mån om att utföra dina arbetsuppgifter med bra kvalité. Du har en stor ansvarskänsla och är anpassningsbar till nya rutiner och förändringar som dyker upp. Då det ofta ligger många ärenden i kö är det viktigt att du även är stresstålig. Vidare är du driven och har förmåga att lyssna för att hitta de bästa lösningarna för kunden. Det innebär att du har förmåga att se nya möjligheter och se hur olika lösningar kan hjälpa kunden att utveckla sin verksamhet.

Övrig information
 • Start: månadsskiftet september/ oktober.
 • Omfattning: heltid till och med sista mars 2019.
 • Placering: Kalmar.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Telia Company , den nya generationens telekomföretag. Våra cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt året om. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder.