Montera specialhissar i bostadsmiljö!

ALT Hiss är ett fristående bolag med huvudkontor i djupaste Småland. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram som vi erbjuder över hela landet bl a genom våra regionkontor i Malmö, Göteborg, Norrköping och Stockholm. Med en omsättning i koncernen på dryga 200 milj och över hundra arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett litet flexibelt bolag!

På ostkusten med säte i Kalmar har vi en avdelning som jobbar med specialhissar, det innebär att du installerar olika typer av hissar och lyfthjälpmedel oftast tillsammans med en kollega i hemmiljö för att man vid olika handikapp ska kunna bo kvar i sin hemmiljö.
Den ena installationen är inte den andra lik och du kommer också att göra uppmätningar för beställningar. Då vi i Kalmar också har en servicegrupp för större hissar typ flerbostadshus, lasarett och liknande kan man ibland också få flexa med dom killarna.

Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga. Utöver nymontage är felsökning och reparationer en del av arbetet och elkunskap med en blick för hur mekaniska komponenter arbetar och sameverkar bör du ha.
Vid nymontage utför man även elinstallationer i huset och någon form av elbehörighet är klart meriterande.

Tjänsten kräver B-körkort men gärna BE då du tillhandahålles servicebil.
Ett friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Varför jobba hos oss?
ALT Hiss har ett av marknadens bredaste produktutbud vilket gör varje dag till en ny utmaning, du har dessutom arbetskamrater över hela landet. Är du driftig och har fallenhet så finns stora möjligheter till avancemang även till kundkontakter genom viss försäljning i tjänsten.
Läs mer om oss på alt.se !

Kontakta Erik Johansson som ansvarar för denna produktgrupp på erik.johansson@alt.se om du vill veta mer, du kan också ringa på 0480-36 25 50

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till ansokan@alt.se

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag där personalen är vår största tillgång!

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Kontaktperson Erik Johansson
Telefon 0480-36 25 50
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.althiss.se
Sista ansökningsdag 19 feb (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ALT Hiss är ett fåmansbolag med huvudkontor i djupaste Småland. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram som vi erbjuder över hela landet bl a genom våra regionkontor i Malmö, Göteborg, Norrköping och Stockholm. Med en omsättning i koncernen närmre 200 milj och över hundra arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett litet flexibelt bolag!