MASKINFÖRARE hjullastare och grävmaskin

MASKINFÖRARE hjullastare och grävmaskin

Verksamheten utvecklas och växter. Vi söker nu två olika kategorier av maskinförare:

Dels maskinförare med tjänsteställe bolagets anläggningar i Kalmar- och Nybro kommun

Dels maskinförare med tjänsteställe på koncernens anläggningar i hela Kalmar län

VI ERBJUDER

Vi erbjuder maskinförartjänst där man kör såväl hjullastare, dumper/bergtruck och grävmaskin. Nybrogrus har det stora företagets kapacitet och det lilla företagets fördelar i form av överblickbarhet och påverkansmöjligheter. Bra kvalitet, brett sortiment, snabba leveranser, hög servicenivå och konkurrenskraftiga priser är våra ledstjärnor och framgångsfaktorer. Företaget är väl etablerat i sin bransch samt med mycket stabil ekonomi och har ambitioner och potential att utvecklas ytterligare. Då verksamheten har växt har vi behov av att förstärka upp personalstyrkan med flexibla maskinförare.

ROLL OCH UPPGIFTER

Då vi har behov av två olika kategorier av maskinförare är det lite olika uppgifter beroende på tjänst enligt nedan:

Maskinförare till våra anläggningar i Kalmar- och Nybro kommun med följande uppgifter:

  • Matning kross med hjälp av bergtruck och hjullastare
  • Flyttning av massor och material inom täkt med hjälp av dumper
  • Dagligt underhållsarbete på maskiner och krossar som du arbetar med.


Maskinförare med tjänsteställe på koncernens anläggningar i hela Kalmar län, med följande uppgifter:

  • Avtäckning berg med grävmaskin och dumper.
  • Matning-undanbärning vid kross/sorteringsverk med hjälp av hjullastare.
  • Flyttning av massor och material inom täkt med hjälp av dumper
  • Grävmaskinsarbeten såsom sortering av grövre sten, matning sorteringsverk etc.
  • Dagligt underhållsarbete på maskiner och krossa som du arbetar med

Som maskinförare i denna roll har du hela Kalmar län som arbetsområde, innebärande att du normalt bor på arbetsplatsen i veckorna i egen husvagn.

Du arbetar oftast i små produktionsgrupper på anläggningarna men i samarbete med övriga produktionsgrupper och under ledning av platsansvarig och produktionschef.

Arbetstiden är vardagar men varierande tider beroende på uppgift och anläggning, ofta mellan kl. 06-17. Heltid, 40 timmar/vecka men tidvis även en hel del övertidsarbete.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som attraheras av rollen och arbetsuppgifterna, och som bedömer att Du har goda förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb. Du är mångsidig och flexibel. Du är utvecklingsbar och gärna ung. Inom koncernen finns möjlighet till karriärsklättring så har Du ledaregenskaper så är detta ett plus.

Förarbevis för hjullastare är ett krav samt att Du har god vana av och känsla för att köra hjullastare. Erfarenhet av grävmaskinkörning är meriterade liksom CE kort. Du är flexibel, ödmjuk och har lätt för att samarbeta. Du har fallenhet av mer än enbart maskinkörning samt är ordningssam. Goda kunskaper på underhåll och svetsning är meriterande.

Som person är Du drivande, självgående och resultatinriktad. och "har koll" på saker och ting. Du är noggrann men är samtidigt anpassningsbar och lyhörd för vad andra tycker.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nybrogrus.se
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Nybrogrus är ett familjeägt bolag som sedan 1958 tillverkar och säljer sand och bergprodukter till företag och privatkunder. Materialet används av betongfabriker, asfaltverk och byggföretag med flera, främst i södra Kalmar län, men vissa produkter säljs även på export. Företaget producerar och säljer cirka 1,5 miljon ton sand och bergmaterial per år och omsätter cirka 140 miljoner kr med 35 medarbetare. Nybrogrus har även dotterbolag i norra Kalmar län; Geba Betong i Vimmerby, Betongproduktion i Västervik samt
Berg Sand Grus Småland AB. Läs gärna mer om oss på: www.nybrogrus.se.