Installationstekniker till Ömangruppen Kalmar

Installationstekniker till Ömangruppen Kalmar

De senaste åren har Ömangruppen utökat sin verksamhet rejält och vi fortsätter att växa. Vi söker nu Installationstekniker till region Sydost, med placering i Kalmar.

Arbetsbeskrivning: Som Installationstekniker kommer du att arbeta med entreprenader ute hos våra kunder. Kunderna är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Du kommer självständigt att driva projekt där du har mycket kontakt direkt med slutkund.

I rollen ingår:
  • Montagearbeten vid ny- och ombyggnationer
  • Aggregatbyten
  • Fläktbyten
  • Planering av eget arbete
  • Beställning av kompletterande material
  • Uppföljning och återrapportering
  • Skapa goda kundkontakter
Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar 7.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse.

Utvecklingsmöjligheter: Ömangruppen är i en expansiv fas och ett företag som har haft en positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag och utveckling.

Kompetenskrav: Vi söker både dig med erfarenhet som Installationstekniker och dig som arbetat med montagearbete i en liknande bransch. Du har goda kunskaper inom ritläsning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva egna projekt inom ventilation men det är inte ett krav.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som Installationstekniker ser vi att du är en driven, självgående och ansvarstagande person. Du trivs med att arbeta självständigt och planera dina arbeten utefter verksamhetens behov. Som person är du social, strukturerad och gillar utmaningar som du ställs inför. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Susanne Ahlström HR på tel. 0480-720258. Sista ansökningsdag 2018-10-06 , men vänta inte med din ansökan, då vi genomför intervjuer löpande.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi & miljö, projekt och förvaltning. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige och omsätter cirka 400 miljoner.