Installationschef till Ömangruppen i Kalmar

Installationschef till Ömangruppen i Kalmar

Ömangruppen fortsätter att utveckla verksamheten i Kalmarregionen vi söker nu en affärsinriktad Installationschef med placering i Kalmar.

Arbetsbeskrivning: Som installationschef på Ömangruppen så leder du projekt i olika omfattning och innehåll. Du ansvarar för kontakten med kunder, medarbetare och underentreprenörer. Du ska kunna arbeta med att ta fram kalkyler, inköp av material och planerar de olika uppdragen med montörer samt delta i projekteringsmöten, byggmöten och samordningsmöten. Rollen ger stor frihet under ansvar men ställer också höga krav på att kunna arbeta självständigt samt att vara den som kan få projektet att gå i rätt riktning med rätt kvalitet. Du kommer att ha ansvar för att vi följer Ömangruppens rutiner så att vi erhåller de bästa tänkbara resultat till våra kunder.

I rollen ingår även:
  • Kunna utreda och föreslå energibesparande och kostnadseffektiva lösningar
  • Arbeta med konstruktion och tekniska lösningar
  • Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
  • Driva installationsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar.
  • Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning
  • Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med leverantörer
  • Skapa projektkalkyler
  • Leda och fördela servicearbeten
Hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt.

Du kommer att rapportera till regionchef i Kalmar.

Arbetets omfattning: Heltid. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån vårt kontor i Kalmar.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. I rollen som installationschef får du vara med och påverka företagets fortsatta utveckling i en positiv riktning. Som medarbetare hos oss finns stora möjligheter till utveckling och vi satsar därför på både utvecklingen i arbetet och på interna och externa utbildningar.

Personaltrivsel är en prioriterad fråga för Ömangruppen och något vi ständigt arbetar med. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som projektledare eller i andra liknande projektledande uppdrag. Du har kunskaper inom ventilation, kyla, värme eller styr & regler och vi ser gärna att du har arbetat som konsult eller entreprenör inom någon av dessa branscher.

Det är meriterande men inget skallkrav om du har kunskaper om energideklarationer samt har utbildningar eller certifieringar inom områden som energi, OVK, projektledning ventilation/rör, kyla eller styr/regler.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper: Som person har du ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter och en stark passion för att motivera och engagera dina medarbetare. Du trivs med att vara länken mellan tekniken och affären med helhetsansvar. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt, förmåga att skapa goda relationer och lönsamma affärer. Du triggas av problemlösning och att överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser att du har ett naturligt eget driv och stark vilja att lyckas i allt du gör, samtidigt som du har ett prestigelöst och tillmötesgående förhållningssätt.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Magnus Rosengren 0480-720253

Sista ansökningsdag 2021-06-20.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Magnus Rosengren
Telefon 036-3300561
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 180 medarbetare fördelat på 18 orter i södra Sverige och omsätter cirka 300 miljoner.