Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Mekaniker till Norrkust Marina Varvs

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en skicklig mekaniker med erfarenhet av tunga fordon, eller är du ny inom yrket och redo att lära dig? Då kanske det är dig vi söker till vår marina i Båtskärsnäs!

Information om uppdraget:

Norrkust Marina Varvs är den nordligaste marinan i Sverige. Vi är ett komplett servicevarv för fritidsbåtar och kommersiell sjöfart. Vårt läge med närheten till gränsen mot Finland gör att vi har lockat många kunder därifrån, bland annat finska motsvarigheterna till Sjöfartsverket och Kustbevakningen.

Exempel på kunder:
Fritidsbåtägare
Kustbevakningen
Sjöfartsverket
Marinen
Yrkesfiskare
Sjöräddningssällskapet
Trafikverket - Färjerederiet

En annan viktig del av verksamheten är försäljning och servicestation för livflottar som startade 1990. Vi har även en komplett tillbehörsbutik, där vi tillhör de ledande i norr inom marinelektronik och sjösäkerhetsutrusning. Hösten 2007 öppnade vi även en butik i Luleå.

Nu söker vi en mekaniker som vill stärka upp vårt team. Du kommer att arbeta med felsökning, service och reparationer av båtar på vår marina i Båtskärsnäs. Fältservice kan förekomma.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har relevant utbildning inom området, alternativt erfarenhet som av arbetsgivaren anses likvärdig. Vi är öppen både för dig med erfarenhet, eller dig som är ny inom yrket med rätt inställning.

Som person har du god förmåga att snabbt sätta dig in i och lösa tekniska problem. Du gillar att arbeta snabbt och effektivt och ser lösningar framför problem. Vidare är du som person ansvarstagande och har ett flexibelt förhållningssätt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Veronica Nylund på mail veronica.nylund@studentconsulting.com.

Sista ansökningsdag: 2024-08-06.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com