XL-BYGG Kalix söker Säljare

XL-BYGG Kalix söker Säljare

Till vårt team i Kalix söker vi nu en säljare med höga ambitioner, teamkänsla och ett starkt resultatdriv. Din insats kommer att vara betydelsefull för XL-BYGG Kalix fortsatta framgång och du får chansen att vara en del av ett engagerat team i Sveriges största bygghandelsföretag. Är detta din nya utmaning? Sök då tjänsten idag!

Arbetsbeskrivning
Din huvudsakliga arbetsuppgift som säljare på
XL-BYGG Kalix blir att dels på plats från anläggningen samt ute på fältet proaktivt utveckla och följa upp den lokala försäljningen mot våra professionella kunder samt konsumenter. Som säljare skapar du personliga varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder som lägger grunden för en framgångsrik försäljning. I arbetsuppgifterna ingår kundbearbetning genom kundmottagning i butik, via proaktiva besök ute hos beställare samt via telefon och email där du arbetar med offerering, avtalshantering mot kund och ordermottagning. Du måste ha förmågan att skapa goda kundrelationer samt kunna utveckla verksamheten så att XL-BYGG alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som är affärsmässig, driven, självgående, utåtriktad och social. Du trivs med att jobba operativt och ha många bollar i luften. Vidare drivs du av att arbeta med mycket kundkontakt där du tar initiativet att ska skapa långsiktiga och affärsmässiga relationer med kund. Du har lätt för att samarbeta med andra och för att skapa en teamkänsla. Vidare har du erfarenhet av försäljning inom B2B samt kunskap inom byggmaterial.

Erfarenhet och kompetens
Krav:
  • grundläggande kunskaper i Officepaketet
  • förmåga att läsa konstruktionsritningar och att ta fram rätt mängd material utifrån aktuell ritning
  • B-körkort
Meriterande:
  • produktkännedom kring tungt byggmaterial
  • erfarenhet av inköp/försäljning
  • arbetslivserfarenhet från liknande bransch
  • utbildning bygg, projektering, inköp, försäljning

Vad erbjuder XL-BYGG?
XL-BYGG erbjuder en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Du erbjuds en viktig roll i en spännande miljö! Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort i Kalix.

Anställning och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders
provanställning. Tillträdesdatum omgående eller enligt överenskommelse.

Öppettider: Vardagar 7.00-17.30. Arbetstider anpassas så mycket som möjligt efter dina önskemål under våra öppettider.

Vänta inte med att skicka din ansökan, vi kallar fortlöpande till intervju, då tjänsten är vakant och skall tillsättas omgående.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha via e-post: maria.kihlstrom@xlbygg.se

Vill du veta mer om anställningen eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att höra av dig till platschef Johan Johansson 010-150 67 01 eller maria.kihlstrom@xlbygg.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Email Mejla XL-BYGG Kalix
Område Kalix
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.xlbygg.se/kalix
Sista ansökningsdag 25 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

XL-BYGG Kalix ingår i koncernen Stenvalls Trä AB tillsammans med
XL-BYGG Stenvalls, Kallax Flyg, Stenvalls Skogar och Genesis IT. XL-BYGG Kalix ingår även i QC Trädgårdsexperten, som är består av flera skog- och trädgårdsbutiker över hela Sverige som har gått samman med ett gemensamt mål. Att skapa en kedja som erbjuder toppkvalitet på utrustning, service och rådgivning till riktigt bra priser. Vi som arbetar här ser alltid till att du som kund får det du förväntar dig i frågan om service, kvalitet, bemötande, kunskap och intresse för goda lösningar.
Välkommen in till en riktig bygghandel med certifierade träexperter!