Careium i Kalix söker Systemutvecklare

Careium i Kalix söker Systemutvecklare

Vill du arbeta med systemutveckling av elektronikprodukter och moderna utvecklingsmetoder? Då kan du vara rätt person för oss!

Information om uppdraget:

Careium är ett internationellt bolag med rötterna i Sverige och huvudkontor i Malmö. Vi har varit pionjärer inom telefonteknik och välfärdsteknologi sedan 1970-talet och utvecklar fortfarande tjänster och produkter för seniorer. Vår vision är att alla som använder våra produkter lever ett rikare liv, känner sig trygga och omhändertagna.

Careiums ambition är att vara marknadsledande på välfärdsteknik i Europa samtidigt som vi skapar en bättre vardag för våra seniorer och bidrar till en hållbar utveckling. Våra värderingar är: Show Care, Act Smart & Be Heroes.

Vår breda portfölj av produkter och tjänster för trygghets- och omsorgslösningar bidrar till att koppla ihop generationer digitalt och skapar en trygg och självständig tillvaro i och utanför hemmet. Vi erbjuder en helt digital larmkedja som ger äldre och funktionshindrade en säkerhet både i hemmet och utomhus. Vi sköter våra egna larmcentraler 24 timmar om dygnet, med ett team av utbildade och engagerade operatörer.

Genom att arbeta hos oss förbättrar du inte bara livet för nuvarande generation av seniorer utan utvecklingen kommer fortgå ända tills det är dags för oss själva att nyttja de tjänster och produkter vi skissar på idag. För att lyckas behöver vi alltid fler engagerade kollegor som vill vara med och bidra!

Arbetsuppgifter:
  • Utveckling av funktionalitet på Embedded Linux plattform
  • Ansvar att leverera och underhålla en högkvalitativ mjukvara som ingår i våra produkter. Ansvar allt ifrån kravställning, implementation, testning till leverans och uppföljning av enheter på fältet.
  • Underhålla byggmiljö CI/CD
  • Identifiera och driva förbättringar på våra produkter och processer
  • Samarbeta tvärfunktionellt inom organisationen för att säkerställa att vi gör rätt produkter
Vi söker nu en Embedded Linux utvecklare!

Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team i Kalix bestående av nio engagerade och erfarna medarbetare. Våra kollegor utanför Kalix sitter delvis i Malmö på Careiums huvudkontor men också i Madrid. Här arbetar man med relaterade molntjänster.

Placeringsort:
Kalix. Möjlighet att arbeta delvis hemifrån.

Anställningsform: Tillsvidare, heltid

Tillträde: Snarast

Detta söker vi:

På Careium anser vi att kompetens är så mycket mer än kunskap. Kompetens innefattar även vårt beteende, vår förmåga samt vår motivation och vilja. Vi ser att du är driven och får saker gjorda, både vad gäller leverans och ser utvecklingsmöjligheter i företaget. Du är kreativ, trivs bra att arbeta i team samt god förmåga att kommunicera dina idéer till gruppen.

Krav:
Erfarenhet från utveckling av mjukvara i inbyggda system
Goda kunskaper i engelska då organisationen är internationell

Meriterande
Högskoleutbildning, men erfarenhet av trumfar utbildning
Erfarenhet av:
  • Embedded Linux
  • Linux
  • DevOps
  • Agile processer
  • Fördelaktigt med erfarenheter från telecom
Gärna kunskaper om CI/CD, containers, byggmiljöer

Kunskaper och intresse av datorsystem och programmeringsspråk för inbyggda system.
Krav: C
Meriterande: Python, sh
Mer info
Område Kalix
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com