2 Gymnasielärare till Naturbruksprogrammet ref nr 27/19

2 Gymnasielärare till Naturbruksprogrammet ref nr 27/19

Undervisning av gymnasieelever på Naturbruksprogrammet inom skogliga ämnen. Externa kurser för yrkesverksamma inom skog kan även komma att ingå i tjänsten. Aktuella kurser är till exempel; Virkestransport med skotare, Serviceteknik, Avverkningsmaskiner, Naturbruk, Mångbruk, motor- och röjsåg. Samarbeta med övrig personal på skolan för att våra elever ska uppnå examensmålen.

Vi vill ha Dig som brinner för ungdomar, undervisning samt skog och natur i alla dess former.

Du är nyfiken och viljan att lära ut är en viktig drivkraft. I din yrkesroll har Du en professionell inställning i allt Du gör. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta med andra.

Du kommer att ingå i ett team som arbetar med att utveckla framtidens skogsmänniskor i en av Sveriges viktigaste näringar därför ställer vi höga krav på oss själva och Dig. I gengäld erbjuder vi en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget och tillsammans ska vi - med allt vad det innebär - bygga, förbättra och utveckla utbildningen så att våra ungdomar är förberedda på framtida yrkesroller inom skogsnäringen.
Mer info
Område Kalix
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld -
Kalixlöjrom.


Organisation:
Furuhedsskolan har totalt 12 nationella program och ca 640 elever. Närmare 100 personer arbetar vid skolan varav ca 80 är undervisande personal. Furuhedsskolan samarbetar med ett antal externa utbildningsanordnare. Skolan har även internationellt utbyte.