Administratör till Isakssons Markteknik

Administratör till Isakssons Markteknik

Vill du bli en del av ett expansivt företag där du ges möjlighet att utvecklas samt sätta egen prägel på rutiner och arbetssätt? Du har även goda möjligheter att växa i din roll allteftersom företaget växer.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Isakssons Marktekniks räkning en Administratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Isakssons Markservice under tolv månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Isakssons Markteknik befinner sig i en expansiv fas och är därför i behov att utöka sin personalstyrka på kontoret som i dagsläget består av en person. Isakssons Markteknik är ett ungt och innovativt företag som har vuxit kraftigt de senaste åren, detta genom kvalitativa lösningar i kombination med att personalstyrkan trivs att arbeta tillsammans och dra åt samma håll.

För att du på bästa sätt ska komma in i din roll kommer du ges möjlighet att följa med ut på fält för att skapa dig en bild över verksamheten. Därefter kommer du tillsammans med din kollega på kontoret samarbeta tight för att uppnå bästa resultat. Då det är en bred roll du tar dig an kommer du från en start börja med enklare arbetsuppgifter för att succesivt ta dig an fler och fler uppgifter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Din roll som administratör kommer vara både variationsrik och fartfylld. Isakssons Markteknik arbetar mot stora kunder vilket kräver sammanställning av rapporter rörande utförda uppdrag och uppföljning.

Du ansvarar över att ta emot och hantera beställningar som kommer via hemsida, telefon och på kontoret. Vidare är du med vid inköp av bland annat kontorsmaterial och andra inköp internt. I rollen ingår även ekonomiska arbetsuppgifter så som fakturering, avstämning av reskontra och dylikt.

Då Isakssons Markteknik är ett ungt företag finns det möjligheter att påverka och skapa nya rutiner för att effektivisera företaget.

Vi söker dig som

Har B-körkort och hanterar det svenska språket i tal och skrift flytande då det krävs i dialog med Isakssons Marktekniks kunder. Vidare är du van användare av Excel och Word. Har du en ekonomisk utbildningsbakgrund ser vi det som meriterande för tjänsten men det är inte ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Isakssons Markteknik. Du är strukturerad och ansvarstagande. Vidare är du kommunikativ, trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp och du har en god känsla för kundservice. Viktigast av allt är att du trivs att arbeta i ett företag med framåtanda och vill utvecklas tillsammans med företaget.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kalix
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Isakssons Markteknik är ett entreprenadföretag från Kalix som jobbar med framställning och försäljning av ballast samt nyproduktion och renovering av vägar. De levererar allt från fast berg till färdig produkt.

För mer info - Besök deras hemsida: https://isakssonsmarkteknik.se/
Mer info
Område Kalix
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (18 dagar kvar)