Dina arbetsuppgifter

Vill du leda en redan framgångsrik skola med hög kvalité?
Vill du dessutom bo med närhet till vacker natur som ger goda möjligheter till ett aktivt fritidsliv är detta jobbet du söker!

Vi söker en driftig rektor med hög energinivå och doer attityd som känner sig lockad av att fortsätta arbetet med att driva skolans höga kvalitet vidare.

Din profil

Vi söker dig som har pedagogisk utbildning samt erfarenhet av skolledning i förskola/skola. Rektorsutbildning är meriterande men inget krav.
Du är en drivande kraft i skolutveckling och har god kunskap om de styrdokument som är aktuella för den skolform du verkar inom.
Som person är du samarbetsorienterad, drivs av goda resultat och hög kvalitet samt är både ansvarstagande, tydlig och lyhörd i din ledande roll. Du får gärna vara innovativ, nytänkande och utvecklingsinriktad. Erfarenhet av digitalisering och programmering är ett plus. Som ledare skapar du tillsammans med din personal engagemang och får alla att sträva mot samma mål.

Pysslingen och Academedia erbjuder en välmeriterad rektorsgrupp där utveckling av undervisningen står högst på agendan. Huvudkontoret bistår med väsentliga stödfunktioner som t ex Centrala elevhälsan, Kvalitetsteamet, controller, HR, IT och kommunikationskompetens. Kompetensutveckling erbjuds via koncernens utbildningsavdelning, Academedia Academy.
Pysslingen tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Pysslingen tillämpar provanställning för alla chefer.
Läs gärna mer om skolan på: www.pysslingen.se/norrskenetkalix
Vad erbjuder Kalix dig? Läs mer på kalix.se
Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Fred Hussein tfn: 073-351 27 27 eller Cilla Edrén 073-351 27 62
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Kalix
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 aug (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrskenet Kalix är en liten och familjär skola och förskola med stor trygghet och hög trivsel. Knappt 30 medarbetare arbetar med drygt 200 barn inrymda i Kalix folkhögskolas lokaler. Utbildningen omfattar förskola och grundskola F-9.
Skolan är i hög grad digitaliserad och har uppmärksammats för sitt arbete med programmering långt innan detta blev obligatoriskt. Verksamheten har vuxit under senare år och är lokalt välrenommerad. En huvuduppgift för tillträdande rektor är att ansvara för en fortsatt positiv utveckling på Norrskenet Kalix.

Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 2 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn.