Apotekschef till Kalix

Apotekschef till Kalix

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Kalix
Hos Apoteksgruppen Kalix ansvarar du får att leda ett sammansvetsat och glatt gäng om 6 medarbetare som trivs väldigt bra tillsammans! För oss är det en självklarhet att vi hjälper och stöttar varandra i vardagen och vi är duktiga på att dela kompetens och erfarenheter med varandra. Apoteksgruppen Kalix är ett stort, fräscht och välmående apotek med en stor och välplanerad egenvård. Apoteket ligger bra till i gallerian, vilket medför att vi har ett ständigt kundflöde och rörelse på apoteket. Vårt största fokus är våra kunder och att vi ska tillgodose våra kunders önskemål och lite därtill. Vi är personliga och professionella i varje enskilt kundmöte vilket våra kunder uppskattar. Många av våra kunder är stamkunder som gärna kommer tillbaka till oss vilket både vi och kunderna värderar högt. Nu söker vi en Apotekschef som vill fortsätta utveckla vårt apotek tillsammans med oss!

Vi har öppet 10.00-18.00 på vardagar, 10.00 15.00 på lördagar och 12.00-16.00 på söndagar. Tjänsten är ett vikariat på heltid som sträcker sig till januari 2022, med goda chanser till förlängning på annat apotek i regionen. Efter att vikariatet löpt ur tiden får du även möjlighet till en fast tjänst som farmaceut/LMA på vårt apotek, om intresse finns från din sida.

Din roll som Apotekschef
Som apotekschef har du det övergripande ansvaret för resultat, försäljning, drift, kvalitet och medarbetarna på ditt apotek. Ditt uppdrag är att styrka verksamheten, inspirera och motivera dina medarbetare till att driva försäljning och erbjuda bästa möjliga patientrådgivning samt säkerställa att ni arbetar mot samma mål. För att nå era gemensamma mål coachar du dina medarbetare i deras dagliga arbeta och i deras utveckling. Du leder ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare som antingen har erfarenhet från en ledande roll eller är nyfiken och redo att axla rollen som apotekschef. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Vad erbjuder vi dig?
Apoteksgruppen erbjuder dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Urval till intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Om du inte har ditt CV tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig regionchef Maria Fallström på tel. 072 228 80 58.

Varmt välkommen med just din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Fallström
Telefon 072 228 80 58
Område Kalix
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen!