Teknisk test- och supportmedarbetare till Doro

Teknisk test- och supportmedarbetare till Doro

Om du är tekniskt intresserad och vill arbeta med test och felsökning av hård- och mjukvara så är du Doros nästa test- och supportmedarbetare. Beroende på din profil och erfarenhet kommer tyngdpunkten på dina arbetsuppgifter vara antingen mer inriktat mot test och teknik inom system och hårdvara eller inriktad mot support av varierande teknisk karaktär med mer kundkontakt.

Information om uppdraget

Academic Work söker test- och supportmedarbetare till Doro.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Doro. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 31 januari 2019. Det finns goda möjligheter att bli anställd av Doro, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som test- och supportmedarbetare kommer du arbeta med support och test av Doros tjänster och produkter. Du tillhör test-och supportavdelningen på Doro Care i Kalix och kommer ha ett tätt samarbete med övriga avdelningar och kontor. Beroende på din profil och erfarenhet kommer tyngdpunkten på dina arbetsuppgifter vara antingen mer inriktat mot test och teknik inom system och hårdvara eller inriktad mot support av varierande teknisk karaktär med mer kundkontakt.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med test och felsökning av hård- och mjukvara
 • Analysera och utreda inkomna problem
 • Arbeta med förbättringar av produkter, utbildningsmaterial och annan dokumentation
Tjänsten passar dig som har ett tekniskt intresse och drivs av att lösa problem med god kvalitet och service i ditt hanterande av ärendet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har relevant erfarenhet eller utbildning, eller är inne på sista året med inriktning mot till exempel Data, IT, Elektronik.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift eftersom du delvis kommer att arbeta i en internationell miljö.
Det är meriterande om du

* Har kunskaper inom tekniska larmlösningar och uppbyggnad av system för trygghetslarm samt analoga och digitala protokoll

Som person är du lösningsorienterad och tar dig an ett problem med flexibilitet så att du kan lösa problemet så effektivt som möjligt utan att tumma på kvalitén. Eftersom du kommer att samarbeta med olika avdelningar och ditt arbete sker både internt såväl som externt krävs det att du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att samarbeta. Du gillar att ge god service och vill lämna ett gott arbete efter dig. För att lyckas i rollen så trivs du att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 100%och sträcka sig fram till 31 januari 2019. Det finns goda möjligheter att bli anställd av Doro, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Placering: Kalix
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Doros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Kalix
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Doro är ett företag som utvecklar telekomprodukter och tjänster som hjälper seniorer att leva ett aktivt och innehållsrikt liv, att lättare göra det de vill göra likaväl som sådant de trott att de aldrig skulle göra.

Doro Care är en division inom Doro som är grundat i Kalix och vi har kontor i bl.a. Kalix, Falun, Malmö samt Norge, Tyskland och England. Doro AB har huvudkontoret i Lund.
Doro Care specialiserar sig på att utveckla tekniska lösningar som stärker och ökar självständigheten och säkerheten för människor med särskilda behov i deras hem och på andra ställen.

Våra smarta, digitala produkter och tjänster ger våra medborgare, hemtjänst och annan personal samt anhöriga stöd i de dagliga rutinerna så att god kvalitet, trygghet och effektivitet kan uppfyllas.