Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Projektledare till Vattenfall inom elkraft

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vattenfall är ett företag med en stark säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är i fokus. Vi söker nu efter dig som vill bidra med att säkerställa eldistributionen i samhället och som vill gå in i rollen som projektledare och bredda din kompetens genom en varierande vardag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Vattenfall en Projektledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Vattenfall under en tidsbestämd period. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som Projektledare kommer du arbeta med underhåll och services inom ställverk och kraftstationer i serviceavtal inom stationsunderhåll. I rollen som Projektledare kommer du främst arbeta från kontoret men du kommer även vara ute på fältet. Arbetet är självständigt men samtidigt krävs stort fokus på samarbete och kommunikation mot såväl interna som externa aktörer.
 • Ansvar för affärsmässig planering samt genomförandet av projekten genom arbetsledning och koordinering.
 • Informera och rapportera om projektets status till beställare.
 • Ansvara för det ekonomiska utfallet i projekten/uppdragen samt hantera avslut och uppföljning på ekonomin.
 • Vara med på byggmöten och i förhandlingar med kund.
 • Aktivt bidra till nya affärer hos nya och befintliga kunder.
 • Aktivt bidra till att vi tillsammans skapar Sveriges säkraste arbetsplats.
Vi söker dig som
 • En avklarad gymnasial utbildning eller högre, gärna inom el, elkraft, teknik eller annat relevant område.
 • Minst fem års arbetslivserfarenhet av arbetsledning eller projektledning.
 • Arbetslivserfarenhet inom el- eller elkraftsområdet alternativt elanläggningar.
 • Datorvana (Office-paketet) samt vana av processtyrt arbete i ärendehanteringssystem.
 • B-körkort, då resor förekommer i tjänsten.
 • God kunskap i svenska språket, både i tal och skrift. Engelska är meriterande.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Vattenfall. Som Projektledare kommer du vara teknikernas främsta kontakt för arbetet som utförs i fält. Ledarskap en stor del av vardagen och därför söker vi dig som har ett problemlösande och coachande angreppsätt. Vidare har du en förmåga att arbeta självständigt för att kunna driva projekten framåt. Vi söker därför dig som vill ta ansvar och som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet gentemot dina kollegor och kunder, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du skulle aldrig låta lönsamhet gå före säkerhet.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Jönköping, Skövde, Kalmar eller Mönsterås
URVAL: Sker löpande

#Vattenfall, #projektledning, #el, #elkraft

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!