Hoppa till innehåll
Anticimex AB logotyp

Skadedjurstekniker sökes för sommarjobb på Anticimex i Linköping

Ansök nu
Söker du ett varierande sommarjobb med stort kundfokus? Vill du ha ett arbete som innebär mycket frihet under ansvar och där du inte behöver sitta på ett kontor hela dagarna? Då ska du söka dig till oss! Just nu söker vi efter en skadedjurstekniker för sommarjobb hos Anticimex i Linköping!

OM FÖRETAGET
Förebygger och skyddar sedan 1934. Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.


Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och hos oss har du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. Tjänsten som skadedjurstekniker ingår i vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund Anticimex.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett team som består av killar och tjejer i blandade åldrar som är väldigt kunniga inom sina områden. Efter startutbildning och med åkning arbetar du på egen hand med skadedjurssanering. Du besöker både privatpersoner och företag. Du kommer att utgå från verksamhetens kontor i Linköping. I arbetet får du tillgång till bil och dina kundbesök planeras av leveransplanerare på plats i Linköping.

Denna tjänst är för att täcka upp för ordinarie personal under semesterperioden med start v 25.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att genomföra:
  • skadedjurssanering
  • övervakning och service av kontrollstationer och elektroniska fällor
Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • Möjlighet att arbeta hela sommaren
  • God vana att hantera digitala verktyg
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. Du är en orädd, problemlösande person som är öppen, social och serviceminded med en god förmåga att kommunicera med nya människor i både tal och skrift.

Om anställningen
  • Placeringsort: Linköping
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
  • Tillträde: vecka 25
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Anna Andersson på 072-254 18 05 alt anna.andersson@lernia.se Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se
Mer info
Kontaktperson
Johanna Boberg
Email
Område
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Förebygger och skyddar sedan 1934. Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.

Fler från samma arbetsgivare