Senior Redovisningsekonom till SuperOffice i Stockholm

Senior Redovisningsekonom till SuperOffice i Stockholm

Vill du som senior redovisningsekonom vara med på en utvecklingsresa på ett spännande bolag i en internationell koncern? Är du redovisningsekonom som gör bokslut självständigt och vill arbeta i ett bolag med stark sammanhållning? Nu har du möjlighet att bidra till utvecklingen på detta tillväxtföretag med familjär stämning. Som senior redovisningsekonom arbetar du med redovisningen i de två svenska bolagen. I tjänsten ingår ansvar för moms och skatt, rapportering samt löner. I rollen ingår även att agera tillförordnad ekonomichef under en period

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsekonom:
  • Månadsbokslut, avstämningar och rapportering
  • Löpande redovisning och kontering
  • Skapa underlag för budgetarbete samt uppföljning av försäljning och månadsbokslut
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Löner och hantering av provisioner/bonus samt utlägg
  • Rapportering till moderbolaget
  • Under en period agera tillförordnad ekonomichef
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat minst 5 år som redovisningsekonom, gärna på mindre eller medelstort företag. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, troligtvis akademisk. Du gör månadsbokslut självständigt och du har goda erfarenheter av arbete i ekonomi-/affärssystem. Har du även erfarenhet av lönehantering är detta mycket meriterande. Excel och Officepaketet hanterar du mycket väl, och du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, flexibel och lösningsorienterad. Du har ett ansvarstagande arbetssätt som karakteriseras av engagemang och resultatorientering. Då du har många kontakter både internt och externt är du pedagogisk och social och har lätt att kommunicera både i tal och skrift. Vi tror att du har ett nyfiket och prestigelöst förhållningssätt.

Vad erbjuder SuperOffice dig?

SuperOffice erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att använda hela bredden av din redovisningskompetens. Du arbetar nära verksamheten och har mycket kontakt med andra kollegor i bolaget. SuperOffice har kontor i mycket trevliga lokaler vid Norrtull i nära anslutning till E4:an, tunnelbana och pendeltåg. SuperOffice är ett bolag med stark sammanhållning och familjär stämning.

Placeringsort: Stockholm

Om SuperOffice

Vår passion för kundvård har gjort SuperOffice till en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar på B2B-marknaden. Fördelarna med ett CRM-verktyg är ovärderliga. Vi har hjälpt tusentals kunder att hitta, vinna och utveckla sina kunder. SuperOffice är ett internationellt företag med egna kontor i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Nederländerna, England och Schweiz. Läs mer om oss på www.superoffice.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar SuperOffice med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Ulrika Sjöqvist 070-166 08 60. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (22 dagar kvar)