Speciallärare/grundskollärare till F-6 skola i Malmbäck

Speciallärare/grundskollärare till F-6 skola i Malmbäck

Barn- och utbildningsförvaltningen söker en speciallärare/grundskollärare till Malmbäcks skola. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja elever både i klass och tillsammans med klasslärare, ge särskilt stöd i eller utanför klassrummet. Du genomför tester och kartläggningar och bidrar med din kunskap i bedömningar av olika insatser. Du kommer även ha en handledande funktion till dina kollegor och du ingår i Elevhälsoteamet tillsammans med rektor, kurator, skolpsykolog, talpedagog och skolsköterska. Speciallärarna har ett eget nätverk där man träffas för kollegiala samtal och för att skapa gemensamma riktlinjer. Du kommer också att ingå i ett mindre nätverk där vi arbetar för att hålla en röd tråd när det gäller elevhälsa från förskoleklass till år 9.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill ta dig an en ny utmaning, som längtar efter att jobba i en skola med ökat elevantal och i en spännande utvecklingsfas just nu. Du tycker om att arbeta i team och är lösningsfokuserad, kreativ och flexibel. Du är legitimerad grundskolelärare och har behörighet att undervisa som speciallärare alternativt är under utbildning eller vill vidareutbilda dig till speciallärare. Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. För att få arbeta i skolan krävs uppvisande av ett registerutdrag med inriktning mot skolan från Polisens belastningsregister. Ansök redan idag eftersom det kan vara lång handläggningstid.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Malmbäcks skola är en F-6 skola med just nu ca 140 elever. Elevantalet ökar dock och därför är skolan i en spännande expansionsfas. Vi utformar just nu ett nytt skolbibliotek och nya lokaler är under renovering för lågstadiet. Skolan har fri tillgång till en sporthall som ligger på skolgården samt en skolgård som är väl tilltagen med både gräs- och asfaltsytor och naturen finns om hörnet. Det finns ett fritidshem i skolan.