Processtekniker, plast

Processtekniker, plast

För att möta framtidens tillväxt söker vi nu dig som har tidigare erfarenhet av teknisk produktion och som kan och vill driva igenom produktionstekniska projekt såväl självständigt som i grupp.

När du kommit in i rollen som processtekniker hos oss så kommer du att ha en nyckelposition som kräver nyfikenhet, flexibilitet och ett systematiskt arbetssätt för att angripa våra utmaningar. Du kommer att ha möjlighet att lägga upp stora delar av dagen själv även om du måste anpassa fokus och tempo efter vad som sker i organisationen.

Vi tror att du är en teknisk person som har haft tidigare ansvarsroller inom industrin samtidigt som du har förkunskaper nog för att lära dig att köra in nya formblåsningsverktyg, trimma processerna, automatisera produktionen mm.

I urvalet kommer vi att titta mycket på dina personliga egenskaper, din framtidssyn på din yrkesroll i samspel med dina meriter.

Arbetstiden är förlagd till dagtid och placeringsorten är i Gnosjö.

På Blowtech har vi alltid främjat personlig utveckling och låtit den som vill ha ansvar få möjligheten att växa in i en roll anpassad för personen. Vill du fortsätta att växa med oss?

Rekryteringarna sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland, ansvarig rekryterare Jimmy Lehtomäki tfn 0370–69 56 52. Detta innebär att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att det är Blowtech Group som slutligen anställer en person.

Blowtech är specialister på formblåsning av plast dvs. plastdetaljer med någon form av hålrum. Vid produktionsanläggningarna i Gnosjö och Kongsvinger framställs komponenter till fordon och anläggningsmaskiner samt för utrustning inom infrastruktur. Formblåsning som teknik har en del gemensamt med glasblåsning men med högindustriell precision i tillverkningen. Tekniken är mycket användbar vid tillverkning av komplexa former av polymera produkter som exempelvis bensintankar, luftkanaler, olika typer av behållare och andra tekniska detaljer till fordonsindustrin.
Mer info
Kontaktperson Jimmy Lehtomäki
Telefon 0370-695652
Email Mejla Jimmy Lehtomäki
Område Gnosjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.blowtechgroup.com/
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (21 dagar kvar)