Hoppa till innehåll
Vi söker just nu en projektkoordinator för en bred och självständig roll. Du kommer vara anställd i YLAB Larssons Bygg AB och ha en placering på vårt huvudkontor i Lekeryd samt kontoret i Jönköping.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektkoordinator kommer du arbeta övergripande med flera projekt där målet är att skapa en bättre översikt samt underlätta i processer som är återkommande. På så vis bidrar du till kärnan för YLAB med nöjda kunder vad gäller tid, kvalitet och ekonomi.

Du har en administrativt stödjande roll från start till slut i våra projekt. I arbetet som projektkoordinator har du en plan framåt och hanterar de frågor som uppstår här och nu.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet för samordning och planering
  • Har god kunskap i MS Office-paketet (Excel & Word i första hand)
  • Behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift
  • Har en god förmåga att prioritera, hålla deadlines och hantera flera uppgifter
  • Har gärna erfarenhet från byggbranschen

Som person

Som person trivs du i att arbeta självständigt och har en god förmåga att strukturera och prioritera i ditt arbete. En inställning av att allt går att lösa och har lätt för att ställa om när situationer uppstår. Du är trygg med att ta egna initiativ och fatta egna beslut utifrån kundens och verksamhetens bästa. Då rollen består av olika kontaktytor har du en god kommunikativ förmåga och att skapa relationer.

Låter det intressant?

I så fall ser vi fram emot din ansökan innehållande CV och personligt brev. Mejla din ansökan till: jobbansokan@ylab.nu

Märk ansökan: Projektkoordinator

Vi går igenom ansökningar löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson
Filicia Arvidsson Björkman
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 sep. 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

YLAB är ett familjeföretag med lång erfarenhet och gedigen kunskap inbyggd i verksamheten. Sedan starten 1977 har bolaget utvecklats kontinuerligt och har idag kapacitet och resurser att ta olika typer av förekommande byggprojekt.

En förklaring till vår framgång tror vi ligger i vår värdegrund som varit densamma gäller tid, ekonomi eller kvalitet och vårt mål är att alltid ha en nöjd kund.

Liknande jobb