Hoppa till innehåll
Om rollen

Som HR-generalist får du nu möjlighet att driva och utveckla HR-arbetet inom YLAB. Grunden ligger i att se till att möjliggöra en effektiv organisation där både chefer och medarbetare mår bra, utvecklas och når sina mål. Arbetet innefattar vissa strategiska inslag men i huvudsak består ditt arbete av operativa uppgifter. Ditt fokus handlar bland annat om att stötta chefer inom rekryteringar, introduktion, kompetensutveckling mm.

Vidare kommer du:
  • Stödja och utbilda medarbetare i HR-policys och processer
  • Se över och utveckla personalhandboken samt intranätet
  • Vidareutveckla såväl introduktions- som utbildningsplaner för samtliga medarbetare
  • Aktivt arbeta med vårt Employer Brand
  • Medarbetarhälsa och rehab ärenden
  • Upprätthålla och utveckla dialogen med de fackliga organisationerna
  • Stötta HR-chefen för koncernen i olika utvecklingsinsatser/projekt.
Placeringsort är Jönköping och Lekeryd men vi ser gärna att du även besöker kontoren på övriga orter där vi har verksamhet. Du rapporterar direkt till VD.

Din profil

Vi söker dig med högskoleutbildning inom HR samt några års erfarenhet av brett HR-arbete. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av att coacha chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor.

Som person trivs du i en föränderlig vardag där du får jobba nära verksamheten. Du drivs av att skapa goda relationer och har lätt för att anpassa dig till det som stunden kräver. Uppdraget bygger på att du har förmåga att driva dig själv, prioritera, ta initiativ och arbeta självständigt.

Vi erbjuder

Du erbjuds att ta ett brett grepp inom HR där du blir en mycket viktig del i vår fortsatta tillväxtresa. Mycket är på plats, men inte allt, vilket möjliggör att du själv får vara med och utveckla hela HR funktionen. Vi är en platt organisation med snabba beslutsvägar. Helt avgörande är att du trivs i en familjär och prestigelös organisation där vi tillsammans gör det som krävs för att komma framåt.

I den här rekryteringen samverkar vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi ser fram emot din ansökan omgående, dock senast den 2/4

Välkommen till oss!

Om YLAB:

YLAB är ett familjeföretag med lång erfarenhet och gedigen kunskap inbyggd i verksamheten. Sedan starten 1977 har bolaget utvecklats kontinuerligt och har idag kapacitet och resurser att ta olika typer av förekommande byggprojekt. En förklaring till framgången ligger i värdegrunden som varit densamma genom alla år och konjunkturer. YLAB strävar efter att alltid hålla det dem lovar, oavsett om det gäller tid, ekonomi eller kvalitet, med målet att alltid ha en nöjd kund.
Mer info
Kontaktperson
Elin Dresch
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare