Teknisk säljare

Teknisk säljare

Vi söker dig som vill ta nästa steg inom en stabil, utvecklande och internationell arbetsplats där du förväntas ta ansvar.

I rollen får du bygga vidare på en väletablerad marknad med tillväxtpotential - du har möjlighet att fördubbla omsättningen och etablera långvariga relationer med kunder som förväntar sig teknisk konsultation och de mest kvalitativa lösningarna.

Förutsättningar för att lyckas
  • Etablerade kunder
  • Del i ett internationellt team
  • Eget ansvar och möjlighet att agera
  • Welser satsar långsiktigt på den nordiska marknaden
Din profil

Vi söker dig som är säljorienterad och tekniskt intresserad - du är angelägen att identifiera, utforska och utveckla nya affärer samt att arbeta med och tillhandahålla lösningar som är anpassade efter kundens specifika behov.
  • Hög grad av tekniskt intresse.
  • Meriterande med erfarenhet från stålbranschen (stål- och metallbearbetning) samt försäljning.
  • Kanske har du några års erfarenhet som försäljningsingenjör eller teknisk säljare eller/och har en utbildning inom maskinteknik/produktionsteknik/projektledning.
  • Som person är du driven och positiv med hög uthållighet, strukturerad och har en stark kommunikativ förmåga.
  • Körkort.
  • Goda IT-kunskaper.
Pratar du tyska är det extra meriterande likaså om du har viss grund i det tyska språket och är motiverad att utveckla din förmåga!

Placeringsort: Hemmakontor med tillgång till kontor i södra Stockholm. Södra och/eller mellersta Sverige är mest lämpligt att utgå ifrån tror vi.

Om du är intresserad är du välkommen att söka, med personligt brev och CV, via www.mercuriurval.com (ref.nr. SE-14347). Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Marcus Tingland marcus.tingland@mercuriurval.com

Sökord: distans, hybrid
Mer info
Kontaktperson Marcus Tingland
Email Mejla Marcus Tingland
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mercuriurval.com/sv/Countries/Sweden/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Welser Profile är ett mer än 350 år gammalt österrikiskt familjeföretag och Europas ledande tillverkare och leverantör av högkvalitativa rullformade stålprofiler och rör. Sedan början av 1960-talet, då man började rullforma, har man genomgående investerat i nya teknologier och utökade kapaciteter.

Welser har idag tillverkning på fyra orter i Österrike, Tyskland och USA. Med över 90 rullformningslinjer och ca 2.500 medarbetare har Welser Profile åstadkommit mycket och söker nu ny teknisk säljare i Sverige med ansvar för Skandinavien.

MU är den globala ledaren inom chefsrekrytering och rådgivning. Våra experter tillhandahåller vetenskapligt baserade, exakt anpassade, kvalitetssäkrade och etiska tjänster inom chefsrekrytering, rekrytering av specialister, ledarrådgivning och coachning i samarbete med kunder från den offentliga och privata sektorn över hela världen. Vår uppgift är att verifiera att organisationerna presterar bättre genom ett mångsidigt och hållbart ledarskap. Våra expertteam arbetar över hela världen - där våra kunder behöver oss, där finns vi.