Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Stationstekniker till Vattenfall

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! På Vattenfall jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Gillar du ett arbete som ger dig utmaningar både i det tekniska och det praktiska? Då är jobbet som Stationstekniker perfekt för dig! Tillsammans med dina kollegor kommer ni att göra skillnad, för hela samhället!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Vattenfall Stationstekniker till Jönköping, Skövde och Kalmar. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Vattenfall under en tidsbestämd period. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Som Stationstekniker inom elkraftsområdet erbjuds du ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du har alla möjligheter att växa i din roll. Arbetet inledes med en gedigen introduktion. Resor är en naturlig del av arbetet som Stationstekniker. Servicearbetet kräver dagsresor inom närområdet, längre resor och beredskap kan förekomma. Du kommer i stor utsträckning att jobba utomhus. Arbetet kan vara fysiskt krävande, med en blandning av tunga lyft, finmotoriskt arbete samt arbete i trånga och höga utrymmen.

Arbetsuppgifter
  • Säkerställa att all utrustning och maskiner på en anläggning fungerar korrekt och effektivt
  • Service och underhåll inom ställverk och kraftstationer i relation till stora serviceavtal inom stationsunderhåll
  • Test och förebyggande underhåll
  • Felsökning, felavhjälpning och reparationer av ställverksapparater på alla spänningsnivåer
  • Arbeta med om- och nybyggnation av stationer, ställverk och andra kraftstationer mellan 0,4kV och 400kV
Vi söker dig som:
Vi vet att du kommer att utvecklas tillsammans med Vattenfall. Men vi ser gärna att du redan har:
  • Minst 4-5 års erfarenhet från en roll som exempelvis distributionselektriker, industrielektriker, installationselektriker eller annan roll där du fått en gedigen erfarenhet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
  • B-körkort då resor i tjänsten är en del av vardagen
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Stationstekniker. Vi söker därför dig som är engagerad och som alltid ställer upp för dina kollegor. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet gentemot dina kollegor och kunder samtidigt som du alltid agerar affärsmässigt i ditt arbete. Självständighet och kommunikation är en stor del av arbetet och är en viktig del för att kunna föra arbetet framåt. Vidare söker vi efter dig som tar ansvar och visar på stort engagemang för dina uppdrag. Hos Vattenfall Services kommer säkerheten alltid först!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Jönköping, Skövde och Kalmar
URVAL: Sker löpande

#Vattenfall, #Stationstekniker, #elkraft, #högspänning, #el, #teknik, #distributionselektriker, #installationselektriker, Industrielektriker

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!