Hoppa till innehåll
Tre logotyp

Säljare till 3Butiken Jönköping A6, deltid 75%

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi står nu med öppna armar, redo att välkomna vår nästa buddy för en deltidsanställning på 75 % till vår 3Butik A6 i Jönköping!

3Butikerna är en av Tres viktigaste kanaler när det kommer till att skapa nöjda och lojala kunder. Detta gör vi genom vårt servicefokus, vår kunskap och vårt engagemang!

En dag som Säljare i vår 3Butik

Det är starten på en ny dag. Du ser till att göra butiken i ordning för dagen, ser till att butiken är städad och fin, kollar försäljningsresultat och sätter därefter mål för dagen. Du läser på om vår senaste produktlansering och om våra pågående kampanjer. Snart öppnar du butiken och är redo för dagens första kundmöte.

Under dagen kommer du och din chef, Casper, att gå igenom försäljning, kundnöjdhet, daglig drift och du kommer att få regelbunden coachning. Du håller dig uppdaterad vad gäller utbildningar, nya produkter, kampanjer och tjänster. Tillsammans med dina kollegor strävar du efter att nå butikens budget och leverera kundmöten med hög kvalitet.

Vi erbjuder dig
  • En roll på en av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, även 2024 är vi utsedda till en av de bästa av Great place to work)
  • En deltidsanställning på 75 % med fast månadslön och provision
  • Kontinuerlig utbildning och utveckling
  • En företagskultur vi är mycket stolta över
  • Kul på jobbet! Bland annat genom kvartalsvisa tävlingar som ger en möjlighet till fina priser
Vem är du?

Vi tror att du är serviceinriktad och intresserad av försäljning. Som person är du relationsskapande och kommunikativ, och drivs av att arbeta mot mål. Vi ser också att du är ansvarstagande och en riktig buddy! Att arbeta som Säljare i 3Butik innebär att du jobbar kvällar och tre av fyra helger i månaden så en förutsättning är att detta passar din livssituation. Du behöver också vara minst 18 år och kunna svenska och engelska.

Ansökan

Låter det här som något för dig? Vad glada vi blir! Du ansöker enkelt, snabbt och smidigt genom att besvara urvalsfrågor i denna annons, inget CV eller personligt brev behövs. Flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess vilket betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon - så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet!

I den här rekryteringen genomför vi urvalstestning samt bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information här.

För frågor om rollen, tveka inte att kontakta ansvarig chef Casper Lundström.

Varmt välkommen till oss på Tre!
Tre logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?