Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Nu söker vi en Konsultchef

Ansök nu
Här beskriver en av våra grymma medarbetare, Kajsa Klintrot, rollen som konsultchef på Tranpenad!

Har du erfarenhet av ledarskap, rekrytering och försäljning? Nu söker vi dig som trivs i den ansvarstagande rollen som konsultchef!

Om tjänsten

Tranpenad är i en tillväxtfas och söker nu en konsultchef till vårt kontor i Jönköping.

I rollen som konsultchef bjuder varje dag på nya utmaningar! Tjänsten är mycket operativ och består av arbetsuppgifter som rör både personal och kunder, vilka du förväntas ta stort eget ansvar för. Du kommer i huvudsak ansvara för förvaltningen och daglig drift hos våra kunder.

Arbetsuppgifter
  • Rekrytering av konsulter till våra uppdrag
  • Onboarding av dina konsulter
  • Personaladministration och personalvård
  • Daglig kontakt med kunder och konsulter
  • Bearbeta nya och befintliga kunder


Om dig som söker


Vi söker dig som är målinriktad, drivs av att utveckla affärer och är duktig på att bygga relationer med kunder, konsulter och kandidater. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och drivs av utmaningar.

Vidare tror vi att du är effektiv och självgående, likväl som du är noggrann och är bra på att prioritera arbetsuppgifter. Våra kunder bedriver verksamhet under växlande tider på dygnet, vilket ställer höga krav på flexibilitet och ansvarstagande hos dig. Gillar du att ha många bollar i luften och är lite utav ett socialt geni, kommer detta att passa dig som handen i handsken.

Krav
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av tjänster i ledande position
  • Rekryteringserfarenhet
Vad vi kan erbjuda dig

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Omfattning: Heltid
Lön
: Fast månadslön
Start
: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstidOm Tranpenad


Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare