Hoppa till innehåll
Thomée logotyp

Säljare

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare till Småland

Vi söker en affärsinriktad säljare till ett av våra viktigaste distrikt. Vi letar efter en person som gillar att göra affärer för att vidareutveckla samarbetet med våra återförsäljare som finns inom järn- och byggvaruhandeln. Är det du?

Vi erbjuder dig
Människor växer och utvecklas - Thomée och våra ägare Salix Group värderar personalen väldigt högt och jobbar intensivt för att du ska utvecklas i din roll. På Thomée får du ett stimulerande och utmanande arbete på ett välrenommerat och välskött företag med starka marknadspositioner. Vi har korta beslutsvägar och som säljare får du stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

Arbetsuppgifter
Som säljare på Thomée ansvarar du för att sälja vår breda produktportfölj, innehållande drygt 25 000 produkter. Du arbetar aktivt med kundens affär som ofta är komplex, vilket kräver förmåga att tänka proaktivt och långsiktigt. I rollen bearbetar du nya kunder och vårdar våra goda relationer med befintliga, och hjälper kunden effektivisera sin hantering av förnödenheter och förbrukningsmaterial med smarta lösningar. I tjänsten ingår ca 20-25 övernattningar på ett år. 

I tjänsten ingår att:

  • Ha kund-, volym- och resultatansvar och vara återförsäljarens bästa partner
  • Arbeta aktivt med våra säljkoncept, genomföra aktiviteter och delta på mässor
  • Arbeta självständigt och ha eget budget- och lönsamhetsansvar

Du utgår hemifrån och lämplig bostadsort kan vara Jönköping, Växjö eller Kalmar men det viktigaste för oss är att du är rätt person. Du rapporterar till Ulf Olsson, kommersiell chef.

Vad har Ulf Olsson, kommersiell chef, att säga om tjänsten och företaget?

"Under mina 17 år på Thomée har jag jobbat som produktchef, sortimentschef, marknadschef, inköpschef och nu kommersiell chef. Som ledare är jag tydlig, engagerad, bra på att kommunicera, en bra lyssnare samt involverar och ser alla.

Vi jobbar i en tight organisation men väldigt korta beslutsvägar och jobbar endast med långsiktiga relationer både mot kund och leverantör. De flesta jobbar här i många år då personalpolicyn är väldigt bra och vi har en fin sammanhållning. 

För att lyckas i rollen som säljare är det fördelaktigt med en bakgrund inom bygghandel samt att du är praktiskt lagd. Du är en flexibel person med affärsmannasinne och självklart en god social förmåga."

Din profil

Till rollen som säljare söker vi dig som: 

  • Gillar att göra lönsamma affärer
  • Är resultatorienterad
  • Vågar att utmana kunden
  • Talar flytande svenska samt kunskaper i engelska
  • Har B-körkort
Vi ser det om meriterande om du har ett upparbetat nätverk med kunder i regionen. Vidare behöver du vara engagerad, ha ett högt eget driv som tycker om att vinna och gillar när tempot är högt. Du är social, kommunikativ och gillar att skapa relationer både internt och externt. Du är strukturerad och är van vid att planera din vardag.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Robin Ring, 036-3363461, och Victor Gustafsson, 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Thomée är en ledande leverantör av förnödenheter till den svenska järn- och byggfackhandeln. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av egna och väl etablerade varumärken i kombination med attraktiva logistik- och marknadsföringskoncept. Företaget omsätter 641 MSEK och har 35 anställda i Sverige. Thomée är en del av Salix Group som ägs av Volati. I Salix ingår också Heco Nordiska, Tecca, T-Emballage, Väggmaterial AB, Habo, Kellfri, Swekip, Pisla, Miljöcenter och servicebolaget Volati Handel Service. Volati är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs mer på www.thomee.se
Thomée logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup