Hoppa till innehåll
Ansök nu

Har du ett stort intresse för nätverk och säkerhet?
Vill du jobba på ett företag med stora möjligheter och ligger i teknisk framkant?
Då tycker jag du ska fortsätta läsa!
Just nu letar vi efter flera Tekniska Specialister inom Datakommunikation till mitt team.

Är det här din nästa möjlighet?
Jag hoppas att du vill vara med och ständigt utveckla både dij själv och Telias leveranser av datakommunikation och säkerhetstjänster såsom DDOS skydd, vilket i sin tur utvecklar och skyddar våra kunder.

I rollen som Teknisk Specialist kommer du tillhöra ett team där vi både enskilt och tillsammans konfigurerar och designar våra företagskunders efterfrågade tekniska Datakomkommunikations och säkerhetslösningar. Du kommer jobba mot utpekade kunder i såväl Sverige som internationellt.

I rollen kan också ingå att jobba på ett bredare plan med enskilda kunder; allt ifrån presales till leverans och support samt att utveckla kundens lösning under avtalsperioden.

Därför är det viktigt att ha kunskap och ett stort intresse av nätverk och IT generellt. Tekniken och Telias utbud förändras i rask takt, därför behöver vi hela tiden vara på tårna genom att utveckla och förändra oss.

Gillar du nätverksteknik, design, säkerhet och har stort kundfokus kan detta vara ditt nya framtidsjobb.

Ditt nya team?
Det team du kommer att ingå i är idag 21 st. Vi är ett härligt gäng i varierande åldrar och jag är superstolt över varenda en i vårt unika team. Vi ingår i en leveranskedja och har också arbetsuppgifter som tekniskt stöd såväl före, under och efter affär.

Gruppen har en mycket uppskattad kompetens och bjuds ofta in till att medverka i projekt och teknikforum av olika slag. Att alla håller en hög kompetens beror förmodligen på att vi alltid delar med oss av erfarenheter och lösningar och hjälper varandra på gruppen. Inga frågor är för dumma!

Är det här du?

Du har erfarenhet av datakommunikation och kompetens inom Cisco. Även kunskap inom annan hårdvara är relevant för tjänsten, som tex HP/Aruba, Alcatel, Huawei, Arbor. Du är bekväm med att jobba i en internationell miljö med kontakter över hela världen och för dig på både svenska och engelska i tal och skrift utan problem. Du är van att kommunicera med kunder på olika nivåer, och har en förmåga att förstå kundens behov som de inte upptäckt själva än. Vidare är du ambitiös, prestigelös och nyfiken. Du ifrågasätter befintliga arbetssätt och driver gärna förbättringar. Ett krav är också svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning kommer att genomföras.

Dina personliga kompetenser:

  • Serviceinriktad, du prioriterar kundnöjdhet och tar ansvar för att lösa kundernas utmaningar.

  • Problemlösare, du analyserar situationen och tar fram effektiva och genomförbara lösningar.

  • Initiativtagande, du söker självständigt upp nya initiativ, både inom och utanför ramarna av ditt arbete.

  • Självinsikt, du drar lärdom av feedback från omgivningen, utvecklad din kompetens och ditt beteende över tid.

Dina erfarenheter:

  • Flera års arbetslivserfarenhet av datakommunikation med kompetens inom Cisco motsvarande CCNP, eller annan hårdvara.

  • Kommunicerar obehindrat i såväl tal som i skrift på både Svenska och Engelska.

  • Erfarenhet av DDOS skydd och Arbor plattformen är meriterande.

  • Nätverkskunskap inom HP/Aruba, Alcatel, Huawei m.fl är meriterande.

Mer än ett arbete!

Oavsett vilken position du söker på Telia, kommer vi att ge dig de verktyg och stöd du behöver för att växa hos oss, både professionellt och individuellt. Vi kan erbjuda dig din nästa stora möjlighet i ett kreativt, motiverande och välkomnande företag där alla kan vara sig själva, med lika stor tillgång till nya möjligheter. Vi respekterar och värdesätter mångfalden hos människor. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö möjliggör vi också flexibilitet och erbjuder ett brett utbud av personalförmåner.

Intresserad?

Vill du bli en del av vårt team, sök tjänsten redan nu! Har du frågor är du välkommen att kontakta mig Johan Sjösten på e-mail johan.sjosten@teliacompany.com.

För att spara dina personuppgifter på ett säkert sätt kan vi inte hantera din ansökan via e-post. Rekryteringen kommer ske löpnade innan ansökningstiden gått ut, sista ansökningsdag är 9:e Juni.

Welcome to Telia - let’s make better happen

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That’s how we make a difference for our customers in the big and in the small. That’s how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare