Chef för order och innesälj

Chef för order och innesälj

Teknikprodukter Nordic AB är en av Sveriges ledande leverantörer av tätningar, friktionsmaterial och transmissionsprodukter som sedan 1984 levererat till svensk tillverkningsindustri. Förutom att vi är bra på att ta hand om våra kunder är vi även väldigt måna om vår personal. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, friskvård och för att alla ska trivas och ha roligt på arbetet. Vi finns i Sundsvall, Jönköping, Huskvarna, Göteborg, och Helsingborg. Läs gärna mer om oss på https://www.teknikprodukter.se/

Vill du vara med vår resa framåt och vara ansvarig för vårt team inom order och innesälj som arbetar med att administrera, koordinera och ge support till våra kunder? Vill du jobba på ett företag som präglas av en god värdegrund, familjär kultur och utveckling? Då tycker vi att du ska läsa vidare. Det kanske är du som är vår nya kollega i rollen som chef för order och innesälj! 

Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Som chef för vårt team för order och innesälj kommer du leda, utveckla och coacha teamet om sju medarbetare som du också har personalansvar för. Medarbetarna är lokaliserade på våra kontor i Huskvarna, Helsingborg och Göteborg. Det är din uppgift att vidareutveckla ett erfaret och kompetent team så vi kan fortsätta växa och utvecklas tillsammans. Vidare kommer du arbeta operativt tätt tillsammans med dina medarbetare där du bland annat har kontakt med och hjälper våra kunder samt fattar affärsmässiga beslut om order och offerter. Vi är måna om att utvecklas i både stort som smått och därför är du givetvis med i arbetet kring att utveckla våra rutiner och arbetsformer så att vi arbetar så effektivt och kundanpassat som möjligt.  Du ingår Teknikprodukters ledningsgrupp.

Är det du som kommer trivas hos oss?
Som du säkert har förstått så är tjänsten bred och varierad och för att du ska trivas med detta ser vi därför att du vana av att arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo där de gemensamma nämnarna är ledarskap, kundsupport och försäljning. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap och personalansvar där du kännetecknas som en motiverande, tillgänglig, utvecklande och kommunikativ ledare som värdesätter laget framför jaget. Även prestigelöshet, ” hands-on”-mentalitet samt god strukturerings- och prioriteringsförmåga är betydelsefulla komponenter hos dig både personlighets- och ledarskapsmässigt. Vi ser att du sedan tidigare har erfarenhet av arbete inom kundsupport eller andra likvärdiga arbetsuppgifter och har ett tekniskt intresse. Du hanterar såväl svenska som engelska i både tal och skrift samt har god erfarenhet av affärssystem och IT (vi arbetar i Monitor ERP). Du bör även ha känsla för affärsmannaskap och triggas av att göra affärer.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som medarbetare hos oss på Teknikprodukter får du en varierad arbetsroll och en arbetsplats där glädje, engagemang och laganda genomsyrar vår verksamhet. Vi är ett företag där vi vågar utmana varandra och där vi alltid strävar efter att bli bättre, tillsammans. Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete i ett svenskt och ekonomiskt stabilt bolag som ingår i en börsnoterad koncern. Teknikprodukter främjar en hälsosam aktiv livsstil och erbjuder bland annat ett generöst friskvårdbidrag samt bidrag för motionslopp du vill delta i.

Anställningsomfattning
Tillsvidare
Anställningsform
Heltid
Arbetstid
Dagtid

Placeringsort är på vårt kontor i Huskvarna och resor till våra andra kontor kommer ske på månadsbasis.  

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen och alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Mikael Rydholm, rekryteringskonsult, på telefonnummer 073-4141684 alt mikael.rydholm@onepartnergroup.se. Ansök senast 2023-03-26 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan idag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
 
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.teknikprodukter.se
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se