Ortopedteknisk patientmottagare till TeamOlmed Jönköping

Ortopedteknisk patientmottagare till TeamOlmed Jönköping

Är du intresserad av att jobba med individuella hjälpmedel för fotrelaterade problem?

I Jönköpings län är vi idag verksamma på samtliga tre sjukhus: Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping samt Värnamo sjukhus. Genom vårt avtal med Region Jönköpings län förser vi regionen med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi söker just nu Ortopedteknisk patientmottagare till vår klinik i Jönköping som i dagsläget består av cirka 30 medarbetare. Vi bedriver även butiksverksamhet och är en av TeamOlmeds största kliniker i landet.

Dina arbetsuppgifter
Som ortopedteknisk patientmottagare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att ta emot patienter, göra analyser och förskriva hjälpmedel. Du kommer att arbeta med flera olika patientgrupper där störst fokus kommer vara skor och inlägg. Du erbjuds ett omväxlande arbete där användningen av moderna tekniska och kliniska metoder genomsyrar det dagliga arbetet. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i.

Vem vi söker
Vi söker antingen dig med eftergymnasial utbildning så som ortopedingenjör, podiater, fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, naprapat etc., eller dig med erfarenhet av utprovning av skor och inlägg. Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ,serviceinriktad, engagerad, flexibel och har lätt för att bygga relationer. Du har en positiv inställning, har förmåga att arbeta i högt tempo och är mån om att hjälpa andra människor. Det är en fördel ifall du har intresse för kroppen och rörelselära. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, är kundorienterad och tycker om att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Som ortopedteknisk patientmottagare kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med ett tight gäng kunniga och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet. Du kommer att ha ett varierande, meningsfullt och viktigt arbete - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, vikariat med start i april 2023 fram till och med april 2024. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Jnkping-Sweden/Ortopedteknisk-patientmottagare-TeamOlmed-Jnkping_REQ-2465

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen "Karriär".

Sista ansökningsdag är 2023-03-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://www.teamolmed.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.