Hoppa till innehåll
Teamolmed AB logotyp

Ortopedteknisk handläggare/sömmerska/Ortopedingenjör TeamOlmed Jönköping

Ansök nu
Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?
TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.

I Jönköpings län är vi idag verksamma på samtliga tre sjukhus: Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping samt Värnamo sjukhus. Genom vårt avtal med Region Jönköpings län förser vi regionen med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi söker just nu en Ortopedteknisk handläggare/sömmerska/ortopedingenjör till vår klinik i Jönköping som i dagsläget består av cirka 30 medarbetare. Vi bedriver även butiksverksamhet och är en av TeamOlmeds största kliniker i landet.

Dina arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att ha bokade möten med patienter där din uppgift är att prova ut bråck- och stomigördlar, korsetter i tyg samt bröstproteser och bh:ar. Tillverkning och individanpassning av hjälpmedel är en stor del i arbetet. I dag har vi två medarbetare som arbetar med liknande uppgifter där du kommer att vara en av dessa. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer vara delaktig i.

Vem vi söker
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har några års erfarenhet från ett arbete som kan anses vara likvärdigt. Det är meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av att arbeta som sömmerska och/eller har erfarenhet inom vården. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Du bör tycka om att arbeta i team då konstruktion av hjälpmedel förutsätter gott och nära samarbete mellan kollegor för att optimera funktion och patientsäkra hjälpmedel. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad, engagerad, kreativ och noggrann. Du är mån om att tillverka och leverera hjälpmedel med hög kvalitet. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om variation, flexibilitet och att du gillar att arbeta i en miljö/organisation som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med ett gäng kunniga och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet. Du kommer att ha ett varierande, meningsfullt och viktigt arbete - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare, start enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Jnkping-Sweden/Ortopedteknisk-handlggare-smmerska-Ortopedingenjr-TeamOlmed-Jnkping_REQ-2800

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen "Karriär".

Sista ansökningsdag är 2023-08-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare