Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Truckförare sökes för sommarjobb på Schenker Logistics i Jönköping

Ansök nu
Är du intresserad av lager och logistik? Är du resultatfokuserad, driven och redo ute efter ett sommarjobb? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund älskar logistik och täcker idag hela världen med transport via flyg, båt, lastbil och tåg. De erbjuder sina kunder en fullständig logistikösning med lagerhållning och informationstjänster. Idag har Schenker 3500 medarbetare fördelade i hela landet. Nu söker de nya medarbetare till deras lager i Torsvik. Har du det som krävs för att bli en del av deras team? Läs då vidare för att få mer information om tjänsten!

Som truckförare på Schenker arbetar du resultatinriktat med fokus på måltal. Arbetsuppgifterna består främst av plock och pack och hantering av gods. Truckkörning är en naturlig del av tjänsten, varpå vi söker dig med truckkort A+B. Har du erfarenhet av att köra skjutstativ är detta meriterande.

Tjänsten är ett sommarjobb med start i juni där arbetstiderna är förlagda måndag-torsdag, 07:00-15:45, fredag 06:00-14:45. Vi ser att du som söker är tillgänglig för arbete hela sommaren. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget och söker därför dig som har minst 1,5 år kvar av studier.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vår kund är kvalitetsmedvetna och strävar efter bästa kundnöjdhet och därför söker vi dig som har ett kvalitetstänk och är noggrann i ditt arbete. Som person är du engagerad, driven och effektiv. Du gillar att arbeta i team och har enkelt för att samarbeta med andra. Då truckkörning kan förekomma, söker vi dig som har truckkort A+B. Vidare krav för tjänsten är svenska i tal och skrift.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: truckförare, heltid, lagermedarbetare, sommarjobb, Jönköping

Sökord: truckförare, heltid, lagermedarbetare, sommarjobb, Jönköping
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 maj 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare