Truckförare sökes för extrajobb på kvällar!

Truckförare sökes för extrajobb på kvällar!

Är du en person som trivs att jobba i en fartfylld & målstyrd organisation? Har du erfarenhet av lagerjobb och truckkörning? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som lagerarbetare kommer du arbeta med paketsortering, lastning och lossning med truck samt andra diverse arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager/terminal. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Viktigt för tjänsten är att du som söker har erfarenhet av att köra truck och du har truckbehörigheterna A1-A4. Arbetstiderna är förlagda på kvällstid, måndag-torsdag mellan 18:00-03:00, fredagar 19:00-00:00. Vi ser gärna att du som söker kan arbeta minst 2 kvällar i veckan. Uppdraget förväntas starta omgående där du kommer ha en introduktion ute hos kund.

I detta uppdrag har du möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, som är flexibel, positiv och arbetsvillig. Arbetet kan periodvis vara tungt och fysiskt krävande vilket innebär att vi gärna ser att du har god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs. Har du tidigare erfarenhet av terminalarbete- och/eller truckkörning är det meriterande. Kravet från vår sida är att du har möjlighet att jobba 2 pass i veckan.

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: truckrförare, extrajobb, student, lagermedarbetare, Jönköping

Sökord: truckrförare, extrajobb, student, lagermedarbetare, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se