Snickare sökes för heltidsuppdrag i Jönköping

Snickare sökes för heltidsuppdrag i Jönköping

Är du praktiskt lagd med erfarenhet inom byggbranschen? Är du flexibel med en god samarbetsförmåga? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning snickare/hantverkare för heltidsuppdrag. I rollen som snickare/hantverkare kommer du utföra olika arbetsuppgifter inom fastighetsbranschen där du kommer att arbeta med olika bygguppdrag med stor variation. Du kommer att arbeta i Jönköping med omnejd där du även kommer att arbeta med ett team dagligen. Tjänsten innebär också en del kundkontakt samt service i det dagliga arbetet.

Tjänsten är på heltid där arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 07:00-16:00. Tjänsten innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vårt kundföretag i Jönköping.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker har någon form av utbildning inom träindustrin eller bygg alternativt har erfarenhet av att arbeta som snickare sedan tidigare. Som person är du händig och har ett gediget intresse för att arbeta praktiskt. Då samarbete med andra kollegor är en naturlig del av arbetet ser vi gärna att du har en god kommunikativ förmåga och att du är flexibel när det gäller arbetsuppgifter.

Krav för tjänsten är att du har B-körkort men du behöver inte ha tillgång till egen bil då kundföretaget står för detta. Ett annat krav för tjänsten är att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: Jönköping, snickare, heltid

Sökord: Jönköping, snickare, heltid
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 6 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se