Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Receptionist sökes för heltidsjobb i Jönköping!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du hög service känsla och trivs i det personliga mötet med människor? Söker du ett omväxlande och spännande heltidsjiobb? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi dig som vill arbeta som kontorsreceptionist/kontorsvärd hos vår kund i Jönköping. Rollen som kontorsreceptionist är varierande men du kommer arbeta på ett kontor i cetrala Jönköping. Du ska uppskatta att arbeta självständigt och kunna arbeta efter eget beslutsfattande och ägarskap.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Välkomna besökare och kollegor i receptionen med en service på hög nivå.
* Ta emot beställningar av kontorsmaterial, frukost och catering samt duka upp frukost/fika.
* Svara i telefon, hantera mejl, boka mötesrum och skriva in besökare.
* Säkerställa att lokalerna är i toppskick och städa iordning vid behov.

Tjänsten är på heltid och är förlagd måndag-fredag 07:30-16:30 och planeras att starta omgående och förväntas pågå fram till sista september, finns goda möjligheter till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning, gärna med arbetslivserfarenhet inom servicebranschen. Du behärskar både det svenska och engelska språket obehindrat i såväl tal som skrift. Vidare behöver du ha god datorvana med kunskaper i Officepaketet.

Som person ser vi att du är lyhörd, trygg i dig själv och har en positiv inställning. Du är i grunden en serviceinriktad person med en god förmåga till att bygga såväl relationer som att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär. Du strävar efter att hålla ordning och struktur i ditt arbete, har ett prestigelöst förhållningssätt och ser utmaningar som möjligheter.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten beräknas att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Receptionist, heltid, Jönköping

Sökord: Receptionist, heltid, Jönköping
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com