Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Montörer sökes till kund i Tenhult!

Publiceringsdatum
01 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av montering och söker nya utmaningar? Är du praktiskt lagd? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Till kunds räkning söker vi montörer till produktionen i Tenhult. Vår kund grundades redan 1957 och är en ledande svensk tillverkare av husvagnar och husbilar som har sitt huvudkontor, utvecklingsavdelning och produktion i Tenhult. Med hjälp av skickliga hantverkare och duktiga tekniker producerar de upp till 850 husbilar per år.

Vi söker nu engagerade montörer kommer att vara en viktig del av tillverkningsprocessen för kundens högkvalitativa husvagnar och husbilar. Du kommer att arbeta i produktionscentrumet i Tenhult, där du kommer att ha möjlighet att använda din händighet och tekniska kompetens.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund i Tenhult. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda dagtid, med möjlighet till 2-skift.

Vi erbjuder en visstidsanställning på 6 månader där det finns goda möjligheter för förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är händig, har lätt för att lära och som har tidigare erfarenhet av montering. Har du studerat fordonsutbildning, snickeri eller el på gymnasiet är detta meriterande för tjänsten. Det är även meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning, samt erfarenhet av el-montering.

För att trivas i rollen som montör ser vi gärna att du är driven, lyhörd samt är noggrann i ditt arbete. Vidare är du en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra kollegor och att du har en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift.

Passar rollbeskrivningen in på dig?

Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum!

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, produktion, Tenhult, Jönköping, heltid

Sökord: montör, produktion, Tenhult, Jönköping, heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com