Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Maskinsnickare sökes till kund i Tenhult

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet som maskinsnickare och söker nya utmaningar? Är du praktiskt lagd? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Till kunds räkning söker vi maskinsnickare till snickerifabrik i Tenhult. Vår kund grundades redan 1957 och är en ledande svensk tillverkare av husvagnar och husbilar som har sitt huvudkontor, utvecklingsavdelning och produktion i Tenhult. Med hjälp av skickliga hantverkare och duktiga tekniker producerar de upp till 850 husbilar per år.

Vi söker nu en engagerad och kvalitetsmedveten maskinsnickare som kommer att vara en viktig del av framtagningen av inredningsdetaljer till kundens produktionsenheter. Arbetet består av hantering av CNC-styrda maskiner men även justersågar, bordfräs, borr- och pluggmaskiner samt traditionella träbearbetningsmaskiner.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund i Tenhult. Tjänsten är på heltid där du arbetar 2-skift med start omgående eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en visstidsanställning på 6 månader där det finns goda möjligheter för förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är händig, har lätt för att lära och som har tidigare erfarenhet av trätekniskt arbete. Som person ser vi gärna att du är noggrann, lösningsorienterad och motiveras av att stundtals arbeta under tidspress. Vidare är du en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra kollegor och att du har en god kommunikativ förmåga på svenska i tal och skrift.

Passar rollbeskrivningen in på dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: maskinsnickare, Tenhult, heltid, industri, snickare

Sökord: maskinsnickare, Tenhult, heltid, industri, snickare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com