Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lokalvårdare på heltid med omgående start i Jönköping!

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett öga för detaljer och är en person som gör det där lilla extra! Är du nyfiken på en roll som lokalvårdare och söker en ny utmaning? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu efter lokalvårdare i Jönköping med omnejd. Hos vår kund står service och värdskap i fokus. Som ansiktet utåt är du en ambassadör för deras varumärke och därför är det viktigt att du delar dessa värderingar och har förmågan att sätta dig in i kundernas behov.

Som lokalvårdare kommer du arbeta med både städuppdrag och specialuppdrag. Arbetet innebär att bedöma och planera vad som behöver göras och utföra detta. Du utför olika former av lokalvård och städuppdrag på ett effektivt och noggrant sätt med kvalitét i fokus. Du utgår från kontoret i Jönköping men tar dig sedan runt med företagets bil till olika kunder inom kontor och produktion.

Tjänsten är på heltid (dagtid) och vi ser gärna att du kan starta omgående. Inledningsvis arbetar du som konsult via oss på StudentConsulting men på sikt finns möjligheten att bli anställd direkt hos vår kund.

Detta söker vi:

Som person är det viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad då du kan komma att behöva lösa oförutsedda situationer i ditt dagliga arbete. Du har ett sinne för detaljer och ser själv vad som behöver göras. Vidare har du en god förmåga att hantera många olika uppgifter samtidigt och du håller dig lugn i stressade situationer. Har du liknande erfarenhet sedan tidigare är det ett stort plus.

Krav för tjänsten är att:
* Du som söker har ett svenskt arbetstillstånd och behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.
* Du har B-körkort
* Är flytande i svenska för att kunna kommunicera med kunder

Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: Lokalvådare, Jönköping, städ, heltid

Sökord: Lokalvådare, Jönköping, städ, heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com