Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Enhetschef på Jönköping stadsnät sökes till Jönköping Energi!

Ansök nu
Har du en bakgrund inom stadsnät? Ser du dig själv som en ledare? Då kan tjänsten som enhetschef inom stadsnätsvärksamheten på Jönköping Energi vara något för dig!

Information om uppdraget:

Jönköping Energi är en samhällsviktig verksamhet och en lokal aktör som drivs av att skapa effektiva och innovativa energi- och kommunikationslösningar till sina kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. För kunds räkning söker vi nu en enhetschef till enheten Aktivt nät.

I din roll leder du ditt team med sju skickliga experter och tekniker. Tillsammans ansvarar din enhet för nybyggnation av aktivt nät vilket innebär lång- och kortsiktig planering av investeringar, beställning samt byggnation av aktiv utrustning. Övervakning, drift, förebyggande underhåll och dokumentation av aktivt nät ingår också i ansvaret. Som chef på enheten har du även personalansvar för medarbetarna samt budget- och resultatansvar för verksamheten.

På Jönköping Energi får du goda anställningsvillkor, personalförmåner och möjligheter att utvecklas i en trygg men innovativ bransch.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Jönköping Energi. Tjänsten är på heltid och du utgår från kontoret i Jönköping.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett intresse för teknik och övergripande förståelse för IT. För rollen är det meriterande med högskoleutbildning inom infrastruktur, dataekonomi, alternativt annan likvärdig utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att kunna axla rollen som enhetschef ser vi gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av ledarskap och personalansvar. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan redan idag. Vi hanterar ansökningar löpande.

Sökord: It, chef, Nätverk, EL, Jönköping

Sökord: It, chef, Nätverk, EL, Jönköping
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare