Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Välbetalt extrajobb på Dagabs lager i Jönköping

Ansök nu
Arbetsuppgifter


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
 • Truckkörning och orderplock av livsmedelsvaror
 • Packning och färdigställande av beställningar på pall för leverans ut till kund
För att lyckas i rollen är det viktigt att du vet hur du ska planera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt och att du ser till att varje pall och vara är av högsta kvalité.

I denna tjänst kommer man att gå och stå under hela arbetspasset och tunga lyft är vanligt förekommande. Arbetet är alltså fysiskt krävande. Livsmedelsprodukterna plockas på en färskavdelning vilket innebär att temperaturen är + 2 grader.
    Det finns kollektiva förbindelser från bland annat högskolan och resecentrum till arbetsplatsen som ligger i Torsvik.

    Arbetstider
    • Arbetstiderna är 07:00-16:00.
    • Arbetet är framförallt förlagt till vardagar men söndagar kan också förekomma.
    • Vi ser att du vill och kan jobba upp till heltid under sommar och storhelger
    Vi ser att du vill och kan arbeta cirka 2 gånger i veckan under terminstid. Jobbet är flexibelt och kan enkelt kombineras med exempelvis studier eller eget företag eftersom du lägger dig tillgänglig för arbete veckovis.

    Arbetet inleds med en veckas betald utbildning, måndag till fredag 07:00-16:00. Truckkort är meriterande men inget krav eftersom du utbildas på plats!
    Start för tjänsten sker löpande.

    Förmåner
    • Tillgång till gym
    • Heltidsjobb under sommar, storhelger och lov.
    • Betald utbildning och internt truckkort inom Dagab
    • Flexibel schemaläggning
    • Utvecklingsmöjligheter
    Personliga egenskaper och kvalifikationer
    Vi söker dig som:
    • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent. Eftersom detta är ett krav för att kunna anställas.
    • Har god fysik och som trivs med att arbeta med kroppen.
    • Har ett gott sinne för ordning och noggrannhet.
    • Trivs med att arbeta i högt tempo
    • Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper
    I arbetet ingår det att hantera alla sorters livsmedel.
     Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.
      • Truckutbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver kunna förstå och göra dig förstådd på svenska.
      • Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.
      Om oss
      Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.

      Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

      Om Dagab
      Dagab är en del av Axfood, Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med varumärken som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Dagab ansvarar för att Axfood sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt och har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp, till lagerhantering och distribution.

      Intresserad?
      Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

      Varmt välkommen!
      Mer info
      Typ av anställning
      Sista ansökningsdag
      20 juni 2023 (16 dagar kvar)
      Ansök nu

      Om arbetsgivaren

      Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

      Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

      Liknande jobb

      Fler från samma arbetsgivare