Jobba som lagerarbetare på Dagab i Jönköping

Jobba som lagerarbetare på Dagab i Jönköping

Arbetsuppgifter


Som lagerarbetare ansvarar du för att arbeta med orderplock samt sortera och placera gods till rätt del av lagret. Du kommer också vara en del i att flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck.

Arbetet är mycket fysiskt krävande vilket innebär att man kommer gå och stå under hela arbetspasset och tunga lyft är vanligt förekommande. Livsmedelsprodukterna plockas på en färskavdelning vilket innebär att temperaturen är + 2 grader.

I arbetet ingår det att hantera alla sorters livsmedel.
    Kollektiva förbindelser från bland annat högskolan och resecentrum till arbetsplatsen som ligger i Torsvik finns.

    Arbetstider
     Du kommer arbeta måndag-fredag 07:00-16:00. Vid intresse finns även möjlighet för dig att jobba på söndagar.

     Arbetet inleds med en veckas betald utbildning, måndag till fredag 07:00-16:00. Truckkort är meriterande men inget krav eftersom du utbildas på plats!

     Start för tjänsten sker omgående.

     Förmåner
     • Tillgång till gym
     • Utvecklingsmöjligheter
     • Fasta arbetstider på dagtid
     Personliga egenskaper och kvalifikationer
     För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har en förmåga att se detaljer och att du håller ordning och reda. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt. Arbetet är fysiskt och det är därför av stor vikt att du trivs med att arbeta med kroppen. Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper

     Vi ser det som meriterande om du har truckkort A och Truckkort B. Har du därutöver erfarenhet av arbete på lager och orderhantering är du extra intressant för den här rollen.
      Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.
       • Truckutbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska det svenska språket bra.
       • Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.
       Om oss
       Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.

       Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

       Om Dagab
       Dagab är en del av Axfood, Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med varumärken som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Dagab ansvarar för att Axfood sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt och har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp, till lagerhantering och distribution.

       Intresserad?
       Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

       Varmt välkommen!
       Mer info
       Område Jönköping stad
       Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
       Typ av anställning Heltid
       Sista ansökningsdag 18 apr 2023 (27 dagar kvar)

       Om arbetsgivaren

       Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

       Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.