Hoppa till innehåll
Stella Rekrytering & Ledarskap AB logotyp

Automationsingenjör/Elansvarig

Publiceringsdatum
13 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Daniel Segerfeldt
Telefon
Ansök nu
Vi är på jakt efter dig som idag kanske jobbar med automation och el och som nu är beredd att axla en större roll.

Mixen av arbetsuppgifter är stor där du också en stor del av tiden utför operativt arbete. Viktiga arbetsuppgifterna är:
  • Ansvara för planering, samordning och genomförande av elinstallationsarbete på maskiner och i anläggning, samt hantera ev. störningar som uppstår med inriktning el och automation.
  • Säkerställa att installationsarbeten och elektriskt underhåll sker i enlighet med beräkningar och på säkert sätt.
  • Ansvara för att dokumentation som berör el-området är uppdaterat och uppfyller kraven i ELSÄK-FS.
  • Akut och planerat underhållsarbete så som: felsökning, underhåll, reparationer, förändringar/ombyggnationer/utökning i anläggning, maskininstallationer etc.
  • Delta i projekt kring maskininvesteringar, eller förändringar i anläggning.
  • Ansvara för egenkontroll och regelefterlevnad på företaget
Din profil

Vi vill att du är utbildad elinstallatör/automationsingenjör och självklart är det bra om du har någon auktorisation inom el, samt att du har ett antal års relevant erfarenhet. Erfarenhet av felsökning inom automation/PLC är en stor fördel och har du dessutom IT-intresse så är det ett extra plus. Kunskaper om Maskinsäkerhet/-direktiv är värdefullt. Tveka inte att söka även om du saknar någon kompetensdel.

För att trivas i rollen behöver du gilla mixen av operativt arbete och de mer administrativa delar som ingår i tjänsten.

Viktiga personliga egenskaper är att man är initiativtagande, kommunikativ, samarbetsinriktad och har förmåga att vara såväl strukturerad som flexibel. Hög problemlösningsförmåga och att kunna hantera viss stress är andra viktiga egenskaper.

Grundläggande kunskaper i engelska och svenska är viktigt.

I denna rekrytering samarbetar kunden med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0706 70 25 85, eller Daniel Segerfeldt 036 - 35 48 41. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan.

Arbetstider: Dagtid.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !
Stella Rekrytering & Ledarskap AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Nässjö
Försäljning
Företagslogga
Jönköping stad
Marknadsföring
Företagslogga
Värnamo
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga