Hoppa till innehåll
Specialbilriktningen AB logotyp

Bilplåtslagare / Bilskadereparatör

Nu söker vi en ny medarbetare till vår bilskadeverkstad

Vi behöver utöka vårt team och söker en bilskadereparatör. Som bilskadereparatör kommer du att arbeta med krockskadadebilar. Allt från mindre plåt- och plastarbeten till större rikt- och bänkjobb. De flesta reparationer som utförs hos oss är på nyare bilar.

Dina kvalifikationer

Du bör ha en fordonsteknisk/plåtslagare utbildning eller ha motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av bilglas och AC arbeten. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med dina kollegor och förväntas även kunna arbeta självständigt. Du är ansvarsfull, driven och noggrann.

Tjänsten är på 100%. Provanställning i 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav.

Om oss/om företaget

Vi är en bilskadeverkstad som finns i de centrala delarna av Jönköping. Vi ombesörjer lackering och jobbar även med byte av bilglas och utför AC-service. Vi jobbar med alla försäkringsbolag. Vi är ett gott gäng med bred erfarenhet och stor vilja att utvecklas.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!
Mer info
Kontaktperson
Erik Almhill
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en bilskadeverkstad som finns i de centrala delarna av Jönköping. Vi ombesörjer lackering och jobbar även med byte av bilglas och utför AC-service. Vi jobbar med alla försäkringsbolag. Vi är ett gott gäng med bred erfarenhet och stor vilja att utvecklas

Liknande jobb