Hoppa till innehåll
SKOV A/S logotyp

Area Sales Manager, Sverige

Ansök nu
Vi söker en Area Sales Manager för Sverige för fjäderfä- och grismarknaderna. Vill du bidra till att vidautlevka SKOV:s affärsstrategi och är resultatdriven? Vill du göra skillnad för djurens välbefinnande och klimatet? Då kanske du är rätt person för vårt team.

SKOV A/S är den största och mest erkända partnern, som erbjuder klimatlösningar och digitala värdekedjetjänster för djurproduktion över hela världen. Du kan läsa mer om SKOV på www.skov.com SKOV A/S fortsätter sin framgångsrika tillväxtoch stärker nu sin närvaro i Sverige.

Som en del av denna utveckling söker vi en Area Sales Manager för Sverige. Din uppgift blir att öka försäljning och marknadsandel genom en kombination av försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter i samarbete med viktiga kunder och återförsäljare Huvudkontoret är beläget i Danmark (Jylland), så jobbet kommer att innebära frekventa resor och aktiviteter med kunder, intressenter och kollegor på SKOV A/S i Europa.

Din roll blir att:
  • Vidarutveckla SKOV:s affärsstrategi i området tillsammans med kollegor och partner.
  • Utveckla och stärka relationerna med viktiga kunder och återförsäljare.
  • Ge rekommendationer om system och utrustning till viktiga kunder.
  • Arbeta med projektteamet för att tillhandahålla klimatlösningar, som ligger i linje med marknadskrav och kundbehov.
  • Vara en god förhandlare.
  • Hålla dig uppdaterad om marknadsutveckling och trender för att identifiera försäljningsmöjligheter.
  • Delta i branschmässor och seminarier efter behov.
Vår regionchef Steen Andersen berättar om denna möjlighet: "På SKOV A/S ger vi våra säljteam möjlighet att engagera sig i våra kunder och partner för att skapa den goda relation som krävs för ett bra samarbete. Vi har vår egen SKOV Academy, som utbildar teamen, och våra specialister på huvudkontoret i Danmark finns där för att ge stöd under hela försäljningsprocessen".

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har en
  • Relevant teknisk utbildning och
  • Flera års erfarenhet inom lantbrukssektorn med försäljning och återförsäljarhantering.
Om du dessutom har erfarenhet av att leverera klimatutrustning för fjäderfä eller grisar är det meriterande.

Vi söker en kollega, som är affärsinriktad och mycket kompetent när det gäller att förhandla avtal och som är bra på att utveckla och arbeta med återförsäljare. Naturligtvis förväntar vi oss, att du motiveras av att sälja projekt till kunder och att du är bekväm med att bygga relationer och kommunicera effektivt med andra.

Vad vi erbjuder dig
En mycket stabil och solid marknad i Sverige samt utvecklingsmöjligheter. På SKOV A/S har vi SKOV Academy, som utbildar och vidareutbildar dig i våra produkter och programmet "SKOV the Way of Selling". Du får stöd av flera kompetenta specialister i ditt dagliga arbete och samarbete är ett starkt ledord både inom försäljning och inom SKOV A/S. Vårt ersättnings- och förmånspaket baseras på individuell prestation och kompetens.

Vill du bli en av oss?
Skicka ditt CV och relevanta bilagor genom att klicka på "Ansök".
Kontakta Steen Andersen, Regional Director.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare